Kahvehane saldırısında aranan zanlı kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Kahvehane saldırısında aranan zanlı kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2008 20:14

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, bir kahvehaneye yapılan silahlı saldırıda bir kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasına neden oldukları iddiasıyla aranan K.S. ile B.S., Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu.

Haberin Devamı

İki zanlının teslim olmasıyla birlikte olayla ilgili aranan kimse kalmadı.

Turgutlu Stad Kahvesi, 16 Ekim 2008'de, plakası belirlenemeleyen bir otomobille gelen bir grup tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıda, vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden kahvehane işletmecisi Cengiz Yavuz (35), kardeşi Ercan Yavuz (25), Mehmet Aydın (36), Murat Güçlü (28) ve Faruk Beler (45) yaralandı. Yaralılar, kahve çalışanlarının çağırdığı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Aydın İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi, Cengiz ve Ercan Yavuz kardeşler ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Mehmet Aydın, doktorların müdahelelerine rağmen kurtarılamadı.

Saldırıyı aralarındaki alacak anlaşmazlığı yüzünden gerçekleştirdikleri ileri sürülen E.G. ile Ö.S., 10 gün önce İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, G.S. ile M.K. ise bir gün sonda Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan E.G. ile G.S. tutuklanırken, Ö.S. ve M.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, olaya karıştıkları ileri sürülen B.S. ile K.S.'yi ise aramayı sürdürdü. Her iki zanlı da dün Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Suçun Turgutlu merkezde işlenmiş olması nedeniyle jandarma her iki zanlıyı Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. İki zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen, K.S. ile B.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!