Kâğıthane Belediyesi hangi partide? Kâğıthane'nin mevcut Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kâğıthane Belediyesi hangi partide Kâğıthanenin mevcut Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 11:09

Türkiye, 31 Mart'ta mahalli idarecilerini seçmek için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçimlere kısa bir süre kala İstanbul'un ilçelerinden Kâğıthane'de belediyenin hangi partide olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Belediyenin hangi partide olduğu konusunun yanı sıra Kâğıthane'nin mevcut Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın kim olduğu da araştırılıyor. Peki, Kâğıthane Belediyesi hangi partide?

Haberin Devamı

Kâğıthane Belediyesi'nin hangi partide olduğu ve 2014 Yerel Seçimleri'nde hangi parti tarafından kazanıldığı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, bu konuya ilişkin detaylar ve Kâğıthane'nin mevcut Belediye Başkanı Fazlı Kılıç hakkında bilgi...

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti'nin adayı Fazlı Kılıç seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Kâğıthane Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde ise Mevlüt Öztekin'i aday olarak gösterdi.

MEVCUT BAŞKAN FAZLI KILIÇ KİMDİR?

1958’de Erzincan’da doğdu.

1960 yılından itibaren Kağıthane’de ikamet ediyor. İlk ve orta öğretimini Kağıthane’de tamamladı. Beyoğlu Ticaret Lisesi’ni ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Muhasebe Denetim Uzmanlığı programını tamamladı.

Haberin Devamı

30 yılı aşkın süredir Kağıthane’de siyaset yapan Kılıç, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilat yöneticiliğinden il başkan yardımcılığına kadar bir çok kademede görev aldı.

1994-1999 arası 8. dönem İl Genel Meclis Üyeliği yaptı ve Grup Başkanlığı’nı üstlendi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi olarak İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkanı seçildi.

29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den yeniden Kağıthane Belediye Başkanı seçildi.

Fazlı Kılıç evli ve dört çocuk babasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!