Kadına şiddet bitmiyor! Komşusunu sokakta dövdü

Güncelleme Tarihi:

Kadına şiddet bitmiyor Komşusunu sokakta dövdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2020 08:00

Gaziosmanpaşa’da bir kadını sokak ortasında sopa ile döven Faik M., savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı. Kadının şikayette bulunduğu ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Faik. M., daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Faik M., savcılık talimatı ile yeniden gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 3 Ocak günü İpek Çaylı (57) iddiaya göre, bir süredir evine gelmeyen oğlunu aramak için mahalledeki internet kafeye gidiyordu. Bu sırada komşusu Faik Mutlu (50) evinin camından Çaylı’ya küfür etti. Çaylı’nın da aynı şekilde karşılık vermesi üzerine plastik boru alarak aşağı inen Mutlu, Çaylı’yı dövmeye başladı. Çevredekilerden kimse dakikalarca süren olaya müdahale etmedi. Çaylı’nın şikâyeti sonrasında polis, Mutlu’nun evine giderek dayak sırasında kullandığı plastik boruya el koydu ve saldırganı karakola götürdü.

Faik Mutlu ifadesinde kendisine küfrettiği için Çaylı’yı dövdüğünü ileri sürdü. Saldırgan, küfür ettiğini iddia ettiği kadından bir de şikâyetçi oldu. Alınan ifadenin ardından Faik Mutlu savcının talimatıyla karakoldan serbest kaldı. Saldırganın serbest bırakılması görüntülerin ortaya çıkmasıyla sosyal medyada büyük tepki çekti. Bunun üzerine uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Faik Mutlu, akşam saatlerinde tekrar gözaltına alındı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!