Kadın sesine 8 bin YTL kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Kadın sesine 8 bin YTL kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2007 00:00

Dört çocuk babası Ahmet Kirazcı, eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden evden ayrıldı. Daha sonra gazeteye evlenmek istediğini belirten bir ilan veren Kirazcı’ya bir telefon geldi. Adının "Elmaz Yusein" olduğunu ve Bulgaristan’dan aradığını belirten kadın, tanışmak istediğini söyledi.

Bir süre telefonda konuşan Elmaz Yusein, Kirazcı’ya Türkiye’ye gelmek ve evlenmek istediğini söyledi. Ahmet Kirazcı, pasaport, vize işlemleri ve yol parası için 250 Euro’ya (yaklaşık 423 YTL) ihtiyacı olduğunu söyleyen Elmaz Yusein’e bu parayı gönderdi.

TARLASINI SATTI

Ancak Elmaz Yusein, parayı almasına rağmen Türkiye’ye gelmedi ve tekrar para istedi. Çalıştığı temizlik şirketinden de ayrılan Ahmet Kirazcı, Niğde’deki tarlasını satıp para gönderdi. Kirazcı, sürekli para isteyen Yusein’e toplam 8 bin YTL gönderdi. Kendisine cep telefonundan sürekli aşk mesajları gönderen Elmaz Yusein’in bir türlü Türkiye’ye gelmemesi üzerine Kirazcı, "Artık para göndermeyeceğim. Beni kandırıyorsun" dedi.

Tüm parasını kaptırdığını ve işsiz olduğunu söyleyen Ahmet Kirazcı, dolandırıldığını çok geç fark ettiğini belirterek "Bana sürekli aşk sözleri dolu mesajlar atıyordu. Türkiye’ye gelip evleneceğini söylüyordu. Gönderdiğim paraların banka dekontları ve onun bana attığı mesajlar duruyor. Paramı nasıl alacağımı bilmiyorum. Perişan durumdayım" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!