İfadeleri 'pes' dedirtti! 'Durumumuz iyi, macera olsun diye...'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 11:44

Kocaeli’nin Gebze ve Körfez ilçelerinde kadın peruk takıp, kadın kıyafetleri giyerek, TIR parklarındaki sürücülere ilişkiye girme bahanesiyle yaklaşıp paralarını gasp eden iki kişi yakalandı.

Haberin Devamı

Gebze'de 28 Aralık'ta, Körfez'de ise 31 Aralık'ta TEM üzerindeki bir TIR otoparkında meydana gelen gasp olaylarında, iddiaya göre, sarı peruk takıp kadın kıyafeti giyen giren L.Ş. (31) ve B.C. (25), dinlenen sürücülerin yanına geldi. L.Ş. ve B.C., sürücülere ilişki teklifinde bulundu. L.Ş. ve B.C., kendileriyle ilgilenen sürücülerin para ve değerli eşyaları gasp edip, kaçtı.

TOPLAM 21 SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Sürücülerin şikâyeti üzerine çalışma başlatan polis, çevrede bulunan güvenlik kameraları ve Plaka Takip Sistemi görüntülerini inceledi. Şüphelileri belirleyen polis, yakalamak için harekete geçti. Benzer suçlardan 6 kaydı bulunan L.Ş. ve 15 kaydı bulunan B.C., İstanbul Pendik'te düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin, Körfez'de bir TIR sürücüsünün 2 bin 500 TL'sini, Gebze'de bir başka sürücünün 1000 TL'sini gasp ettiği belirlendi.

Haberin Devamı

İKİ ŞÜPHELİDEN ŞAŞIRTAN İFADE   

İki şüpheli ifadelerinde maddi durumlarının iyi olduğunu, bu işi sadece macera olsun diye yaptıklarını söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan L.Ş. ve B.C. mahkemeye  sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!