Kadıköy'e 8 bin bayrak

Güncelleme Tarihi:

Kadıköye 8 bin bayrak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2005 15:06

Kadıköy Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haftası etkinliklerini, bayrak dağıtımı ve meşale yakma töreniyle başlatıyor.

Haberin Devamı

Kadıköy Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Selami Öztürk, 23 Ekim Pazar Günü Bağdat Caddesi'nde vatandaşlara ve işyerlerine bayrak dağıtarak, 29 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek “Cumhuriyet Fener Alayı ve Yürüyüşü”ne davet edecek. Toplam 8 bin bayrağın dağıtımı, Kadıköy'ün çeşitli noktalarında sürecek.
Kadıköy İskele Meydanı'nda da, 24 Ekim Pazartesi günü Öztürk ve izci öğrencilerin katılımıyla Atatürk Anıtı'nda meşale yakma töreni gerçekleştirilecek. Anıttaki meşale, 30 Ekim Pazar sabahına kadar yanacak.

Öte yandan Cumhuriyet'in 82. yıldönümü kutlamaları kapsamında Kadıköy'de 23 Ekim Pazar günü saat 10.00'da Bağdat Caddesi Göztepe- Feneryolu mevkiinde başlayacak tören provası, 29 Ekim Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak kutlama töreni, saat 17.00'de Ataşehir Caddesi'nde öğretmen, öğrenci ve halk yürüyüşü ile saat 19.00'da Bağdat Caddesi Suadiye-Göztepe arasında gerçekleştirilecek halka açık Cumhuriyet Fener Alayı Yürüyüşü ve konser etkinlikleri nedeniyle, söz konusu güzergahlar etkinlikler süresince trafiğe kapatılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!