Kadıköy'de silahlı soygun

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde silahlı soygun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2011 14:39

KADIKÖY’de bir işyerine belindeki silahla giren soyguncu, kasada bulunan 800 TL’yi alarak kayıplara karıştı. İşyerinin bir süre önce de aynı yöntemle soyulduğu, kaçan soyguncunun yakalanması için çalışma başlatıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Bostancı Ali Nihat Tarlan Caddesi'ndeki işyerinde bugün 13.00’da meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Üzerinde siyah mont, kot pantolon ve siyah ayakkabı bulunan 20 - 25 yaşlarındaki bir kişi, işyerinde kimsenin olmadığı bir sırada içeriye girdi. Bankodaki görevlinin yanına yaklaşan soyguncu, silah tehdidiyle kasada bulunan paraları istedi. Görevliden kasadaki 800 TL’yi alan saldırgan, koşarak işyerinden uzaklaştı.

Olayın şokunu atlatan görevli, hemen 155 Polis İmdat’ı arayarak yardım istedi. Kısa süre içinde adrese gelen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde görevli ekipler, yakın çevrede çalışma başlattı. Soyguncunun belirlenen eşgali telsizden tüm ekiplere bildirildi, gidebileceği yerlerde uygulama yapılması istendi.

İşyerinde detaylı inceleme yapan uzman ekipler, kapıda da parmak izi araması yaptı. Yetkililer, cadde üzerindeki güvenlik kameralarının görüntülerinin inceleneceğini belirttiler. Soyguncunun beyaz kazak giydiğini ve kirli sakallı olduğunu söyleyen işyeri çalışanı emniyete götürüldü. Olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen görevliye daha önce poliste kaydı bulunan kişilerin fotoğraflarının gösterileceği öğrenildi.

İşyerinin bir süre önce de aynı yöntemle soyulduğu belirlendi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!