Kadıköy’de can pazarı! Ünlü profesör şans eseri kurtuldu ama...

Güncelleme Tarihi:

Kadıköy’de can pazarı Ünlü profesör şans eseri kurtuldu ama...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 10:31

D-100 Karayolu Uzunçayır mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kadın araçta sıkıştı. Sıkışan kadını itfaiye ekiplerin yarım saatlik çalışma sonucunda araçtan çıkarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan kadın hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya sebep olduğu belirtilen aracın sürcüsünün ise olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Haberin Devamı

Olay saat 02.30 sıralarında Kadıköy D-100 Karayolu Uzunçayır mevkii Anakara istikametinde meydana geldi. 34 S 1881 plakalı araç asfalt çalışması nedeniyle kapatılan yolda yavaşlayan 34 UB 8286 plakalı araca arkadan çarptı.

Çarptığı araç ise aynı yönde ilerleyen Tülay Okman Kılıç yönetimindeki 34 TK 5659 plakalı araca çarptı. Kazada Hanife Çınar adlı kadın araçta sıkıştı sürücü ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır bir şekilde yaralanan Çınar, itfaiye ekipleri tarafından yarım saatlik çalışma sonucu kurtarıldı. 

İtfaiye ekiplerine gönüllü arama kurtarma ekibinde çalışan bir kişi de yardım etti. Kazada ağır yaralan kadın olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı Çınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Kazadan yara almadan kurtulan Tülay Okman Kılıç’ın kadın doğum profesörü olduğu öğrenildi. Kazaya sebep olan aracın şoförünün ise olay yerin den kaçtığı iddia edildi. Kaza sonrası kurtarma çalışması esnasında bir kişinin cep telefonuyla kaydetmeye çalışması dikkat çekti. Polis olayla kazaya sebep olan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!