Kadıköy Belediyesi ödülleri dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Kadıköy Belediyesi ödülleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Aile Danışma Merkezi ve Eğitim Kültür Müdürlüğü'nce, ilköğretim okulları ve liseler arasında kompozisyon, resim ve karikatür dallarında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

KADIKÖY Belediye Başkanı Selami Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in 75. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmanın, gençlere cumhuriyet ve demokrasi bilincini aşılamasının yanı sıra kültür-sanat yolunu da açtığını söyledi.

Yaklaşık 70 ilköğretim okulu ve liseden toplam 137 öğrencinin katıldığı yarışma, kompozisyon dalında ``Ümmetçi Toplumdan Ulusçu Topluma Geçişin Önemi'', resim dalında ''Atatürk İlke Ve Devrimleri'', karikatür dalında ise ''Cumhuriyet Öncesi Sosyal Yaşam'' konularında yapıldı.

Kompozisyon dalında

Kompozisyon dalında liselerde başarı ödülünü Saint Joseph Lisesi'nden Deniz Sezer, Habire Yahşi Lisesi'nden Burçak Parlakkaya ve Fenerbahçe Lisesi'nden Çisel Onat alırken, ilköğretimde ise Osmangazi İlköğretim Okulu'ndan Olcay Soydan ve Yasemin Uç ile Reşat Nuri Güntekin İlköğretim Okulu'ndan Eylül Beşe kazandı.

Resim dalında liselerde İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nden Güliz Baydemir, Denizhan Sidar ve Bahar Gözkün, ilköğretimde Özel Atacan İlköğretim Okulu'ndan Berat Akdemir ve Işıl Helvacı ile Meliha Şefizade İlköğretim Okulu'ndan Gürsel Yılgın başarı ödülüne layık görüldü. Karikatür dalında da Şenesenevler Lisesi'nden Pınar Özdemir ve Hili İmano, Özel Moda İlköğretim Okulu'ndan Sarp Serter ve Sami Hakim ile Özel Atacan İlköğretim Okulu'ndan Sinan Türün başarı ödülü aldı. Dereceye giren öğrencilere başarı belgesinin yanı sıra hediyeler de verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!