Kaderin böylesi

Güncelleme Tarihi:

Kaderin böylesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2009 13:24

Adana’da 54 yaşındaki Nevin Keklik, 13 yıl önce 18 yaşındaki oğlu Mehmet Ali'nin trafik kazasında hayatını kaybettiği kavşakta bir motosikletin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

5 çocuk annesi Nevin Keklik, kavşakta yolun karşısına geçerken 17 yaşındaki V. E.’nin kullandığı 01 SZ 836 plakalı motosiklet çarptı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen motosiklet çarpma sonrası 25 metre sürüklenip, park halindeki 01 SR 326 plakalı otomobile çarpıp durabildi. Kazada, Nevin Keklik ile motosiklet sürücüsü V. E. ağır yaralandı, motosiklette bulunan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ise kaçtı.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Nevin Keklik’i Adana Devlet Hastanesi’ne, V.E.'yi ise Adana Numune Hastanesi’ne götürdü. Kaza sonrası başını çarpıp ağır yaralanan ve ameliyata alınan Nevin Keklik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ehliyetsiz ve alkollü olduğu iddia edilen V.E.'nin de hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Görgü tanıkları, motosikletin çok hızlı gittiğini belirterek, “Motosikletli genç, cadde üzerinde yarış yapar gibi sürekli tur atıyordu. Kazadan önce de aşırı hızlıydı. Kadına çarptıktan sonra otomobile çarpıp ancak durabildi” dedi.

AYNI YER, AYNI KADER
Keklik’in ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Bu arada Nevin Keklik’in bir oğlunun da trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Keklik’in yakınları, ölen Nevin Keklik'in 1996’da 18 yaşında olan oğlu Mehmet Ali Keklik’in de aynı yerde motosikletle giderken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini belirterek, “Mehmet Ali de annesi gibi kazada ölmüştü. 13 yıl önce motosikletle eve gelirken, tam annesinin kaza yaptığı yerde bir otomobil çarpmış, ölmüştü. Ana oğul aynı yerde, aynı kaderi paylaştı. Annesi ile oğlunun trafik kazası nedeniyle aynı yerde ölmesi çok acı bir tesadüf. Kazalar bu ailenin başından hiç eksik olmadı. Diğer oğlu Hakan Keklik de bir traktörün çarpması sonucu ağır yaralanmış, günlerce yoğun bakımda yatmıştı” diye konuştu.

Eşinin ölüm haberini gece Karataş İlçesi’nde balık avlarken alan Rıfat Keklik gözyaşlarına boğuldu. Rıfat Keklik’i, yakınları teselli etmeye çalıştı.
Rıfat Keklik’in, 13 yıl önce ölen oğlu Mehmet Ali’nin ölüm haberini de yine aynı yerde balık avlarken aldığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Mahalle sakinleri, ‘ölüm yolu’ olarak adlandırıp, sık sık kazalar meydana geldiğini bildirdiği yerde önlem alınmasını isteyerek, “Bu caddede haftada en az 2-3 defa kaza oluyor. Sinyalizasyon sisteminin yapılması için defalarca belediyeye başvurduk ama sonuç alamadık. Aynı yerde hem anne, hem oğlu kaza kurbanı oldu. Daha kaç kişinin ölmesi beklenecek?” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!