Kader onları mezara bile birlikte götürdü

Güncelleme Tarihi:

Kader onları mezara bile birlikte götürdü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2002 01:41

Aynı yurtta büyüyen üç kimsesiz genç kız, erkek arkadaşlarıyla gittikleri yemekten dönerken kaza geçirdi. Kızlardan ikisi ölürken biri ağır yaralı kurtuldu.

Çocuk ve Esirgeme Kurumu'nun Bahçelievler Yetiştirme Yurdu'ndan arkadaş olan Ayşe Yalçın (22), Sevcan Gül (21), Ayşe Ermiş (20), geçen hafta tanıştıkları Bülent Aslan (28) ve Volkan Başaran (23) ile önceki akşam yemeğe gitmek üzere Bakırköy'de buluştu. Avcılar'daki bir restorana yemeğe giden gençler, 23.00 sıralarında Aslan'ın kullandığı 34 NNM 33 plakalı Peugeot marka otomobille yola çıktılar. Bir trafik polis ekibinin çok hızlı giderken gördüğü otomobil, birkaç dakika sonra O-1 Karayolu'nun Çobançeşme mevkiinde Aslan'ın kontrolünden çıktı.

Takla attılar

Genç kızların arka koltuğunda oturduğu kırmızı Peugeot otomobil yol kenarındaki çam ağaçlarına hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle biranda havalanan otomobil takla attıktan sonra ağaçlara çarparak durdu. Hurda yığını haline dönen otomobilin arka koltuğunda oturan Sevcan Gül ile kısa bir süre Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ayşe Ermiş can verdi. Bakırköy Gürlek Nakipoğlu Lisesi'nde memur olarak çalışan Ayşe Yalçın ağır yaralı olarak kaldırıldığı İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Sürücü gözaltında

Sürücü Bülent Aslan ile yanında oturan Volkan Başaran, bir tekerleği dingilinden koparak 5 metre uzağa fırlayan otomobilden küçük sıyrıklarla kurtuldu. Aslan kız arkadaşlarının öldüğünü öğrenince fenalık geçirdi. Polis tarafından gözaltına alınan Aslan, 75. Yıl Polis Karakolu'na götürüldü. Bahçelievler'de aynı evi paylaşan Gül ile Ermiş'in cesetleri Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!