Kaçırılan çocuk dilencilik yaparken bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kaçırılan çocuk dilencilik yaparken bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 11:26

Konya'nın Kadınhanı ilçesinden ilaçlı şeker verilip uyutularak kaçırılan 5 yaşındaki çocuk, 15 gün sonra Manisa'nın Salihli ilçesinde dilendirilirken polis tarafından bulundu.

Kadınhanı'na bağlı Osmancık beldesinde oturan Ali Can Güneş (5), yaklaşık 15 gün önce evlerinin yakınlarında oynarken ortadan kayboldu.

Güneş'in eve gelmemesi üzerine ailesi, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan tüm aramalara rağmen Konya ve çevresinde küçük çocuğun izine rastlanmadı.

Çocuk kaybolduktan 15 gün sonra Manisa'nın Salihli ilçesinde dilendirilirken polis tarafından bulundu. Güneş'in üzerinde darp ve sigara yanığı izleri gören polis, küçük çocuğu polis merkezine götürdü.

Yapılan incelemede, Güneş'in Kadınhanı'ndan kaçırıldığı ve Manisa'da zorla dilendirildiği tespit edildi.

Polis, Güneş'i ilaçlı şeker vererek uyutup kaçıran ve Manisa'ya getirerek dilendiren 2 kişiyi gözaltına aldı.

Kaybolan oğluna 15 gün sonra kavuşan baba Murat Güneş, umutlarını hiç kaybetmediklerini belirterek, “Günlerdir müjdeli bir haber bekliyorduk. Salihli polisi oğlumun bulunduğu haberini verince sevinçten çıldırdım. Çocuğuma işkence yapmışlar. Önceden neşeli olan çocuğum şimdi çok sessiz, içine kapanık... Benimle bile zor konuşuyor. Tedavisi için ne gerekirse yapacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!