Kaçırarak tacize 20’şer yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

Kaçırarak tacize 20’şer yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2013 00:00

Samsun’da olay tarihinde 14 yaşında olan çocuğu evine giderken arabayla sokak ortasında kaçırıp bir parkta zorla taciz etmekten yargılanan 3 kişi 20’şer yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

OLAY, Samsun’un İlkadım ilçesinde, 2011 yılı Kasım ayında meydana geldi. İddiaya göre bir kafede garson olarak çalışan B.Y. (16) 2 yıl önce iş çıkışı evine giderken, önü, otomobille gezen Ferdi Çelik, Mehmet Kahraman ile Adem Binici tarafından kesildi. Araçtan inen Binici ve Çelik, kızı zorla otomobile bindirip Zeytinlik Mahallesi’nde bir parka götürdü. İddialara göre 3 kişi, burada kıza zorla oral seks yaptırdı. Geceyi Mehmet Kahraman’ın evinde geçiren B.Y., sabah polise gidip şikâyetçi oldu. Şüpheliler tutuklandı.

‘BEN YARDIM ETTİM’

Samsun 1’inci Ağır ceza Mahkemesi’nde yargılanan üç sanık, B.Y.’nin iftira attığını iddia ettiler. Sanıklardan Ferdi Çelik, B.Y.’ye bir şey yapmadığını öne sürdü. Mehmet Kahraman ise B.Y. ve diğer iki sanığı yolda otomobiline aldığını iddia ederek kendini şöyle savundu: “B.Y.’yi tanımıyordum. Adem, kendilerini parka götürmemi istedi. Parka gelince Ferdi, eve gitmek için yanımızdan ayrıldı. Bir ara B.Y. bana zorla kaçırıldığını söyleyip yardım istedi. Ben de Adem’e durumu anlatmaya çalıştım ama dinlemedi. Kızı elinden çekip parkın içine soktu. Bir süre sonra kız ağlayarak geldi. Adem yoktu. Bana başına gelenleri anlattı. Ben de onu yardım olsun diye evime götürdüm. Kendisine hiçbir şey yapmadım.”

Haberin Devamı

‘RIZASIYLA YAPTI’

Adem Binici ise, “Birlikte parka gittik. Orada kendi rızasıyla bana oral seks yaptı. Sonra da kız Mehmet ile gitti. Ferdi, hiçbir şey yapmadı. Biz de zorla bir şey yapmadık. Otomobile de kendi rızasıyla bindi” diyerek tahliyesini istedi. ‘Ruh sağlığı bozuktur’ raporu verilen B.Y. ise, şunları anlattı: “Mehmet bana sadece yardım etti. Ferdi ve Adem beni zorla otomobile bindirdi. Aracı Mehmet kullanıyordu. Adem ile Ferdi arka koltukta beni elle taciz etti. Parka gidince Ferdi yanımızdan ayrıldı. Adem beni tehdit ederek parka götürdü. Burada zorla oral seks yaptırdı. Ağlayarak Mehmet’in yanına gittim. O da bana yardımcı oldu.”
Mahkeme, 3 sanığa cinsel istismar suçundan ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 20’şer yıl hapis cezası verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!