KAÇAMAĞI OĞLU ELE VERDİ

Güncelleme Tarihi:

KAÇAMAĞI OĞLU ELE VERDİ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 13:20

Yurdal Sert boşanma davası açtığı eşi Ivana Sert’in Hatem Yavuz’la ABD tatilini oğlu Ateş’ten öğrendi.

Haberin Devamı

İşadamı Yurdal Sert’in “Beni aldatıyor” diyerek boşanma davası açtığı İvana Sert’in 2 hafta önce oğlu Ateş’le birlikte gittiği ABD’de Los Angeles kentindeki Disneyland’a işadamı Hatem Yavuz’la buluştuğu öne sürüldü. Vatan gazetesinin haberine göre geçtiğimiz aylarda “Araştırmalarım İvana’nın beni aldatmadığını gösteriyor” diyen Yurdal Sert’in bu gizli buluşmayı oğlundan öğrendiği belirtildi.

Yurdal Sert konuyla ilgili olarak “Yuvamı kurtarmayı çok istedim. İvana’ya bu adam bana kötülük yaptı, ortaklığını bitir diye rica ettim ama bitirmedi. Bu seyahatlerini de Ateş’ten öğrendim. Ateş bana tatilde neler yaptıklarını anlatırken ‘Babacım Hatem abi, bungee jumping yaptı’ deyince şok oldum. Olayların üzerinden 1 yıl geçti ama hala çok üzülüyorum. Bir de bu tatilin parasını da ben vermiştim. Beni belki kızlarla görüyorsunuz ama inanın hepsi arkadaşım. Kimseyle hala ilişkim yok” dedi.

Haberin Devamı

"Öyle bir şey yok" Hatem Yavuz ise “2 aydır Kanada’daydım, ama öyle bir buluşma yok. Bu konular demode olmadı mı artık. İvana ile arkadaşlığımızın ne kadar güçlü olduğu ortaya çıktı, bu detayları konuşmak istemiyorum” dedi.


              

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!