Kaburgalarımı kırdı

Güncelleme Tarihi:

Kaburgalarımı kırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 02:13

Tokat’ın Pazar ilçesi Tapu Müdürü Hasan Nail Köser, seçimlerden 1 gün önce bölgede bulunan AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan’ın birkaç kişiyle birlikte kendisini dövdüğünü ve kaburgalarını kırdığını iddia ederek şikâyetçi oldu.

Haberin Devamı

Polis ve idari soruşturma kapsamında 2 ayrı ifade veren Tapu Müdürü Köser şu iddialarda bulundu: “Seçimden bir gün önce yemek yemek için bir kafeye gittik. Çok kalabalıktı. Zira seçim öncesi tüm bürokrat arkadaşlar oradaydı. Yemek yemeden kalktık, giderken İlçe Milli Eğitim Müdürü arkamdan seçimleri kastederek ‘Senin de hesabını yarın düreceğim’ diye bağırdı. Döndüm yanıt verdim, tartışma büyüyünce kendimi tutamadım ve bir tokat attım. Ondan sonra olanlar oldu. Ben milletvekilinin aynı masada oturduğunu bile bilmiyordum. Birkaç kişi vurdu bana. Milletvekili Zeyid Aslan ‘Onu bırakmayın kapatın mutfağa’ diye bağırdı. Beni mutfağa götürdüler ve Aslan başta olmak üzere bana tekme yumruk vurarak darp ettiler. Sonra polise teslim ettiler, bir gece nezarette kaldım. Danışmanı aradı ‘Zeyid Bey’den şikâyetçi olma barıştıralım’ dedi.

Haberin Devamı

KORUMA AMAÇLI KAPATTIRDIM

Hürriyet’in sorusu üzerine Aslan, kavga olayını doğrularken, Köser’i darp ettiği iddiasını yalanladı. Aslan, “Evet bir kavga olayı oldu. Arkadaş Milli Eğitim Müdürü’ne saldırdı. Birkaç kişi vurmaya başlayınca ben de koruma amaçlı ‘Mutfağa götürün kapatın, polis çağırıp teslim edin’ dedim. Yoksa adamı öldüreceklerdi. Kesinlikle ben vurmadım. Zaten alkollü çıkmış galiba hakkında soruşturma açmıştı kaymakamlık” dedi. Köser de Hürriyet’e vekilin kendisine bizzat vurduğu iddiasını tekrarladı. Köser, “Kaburgalarımın kırıldığına dair heyet raporu aldım. Şimdi raporlu olduğum için işe gitmiyorum. Zaten 2 gün sonra Kırşehir’in bir ilçesine tayinim çıkarıldı. Şikâyetçi olacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!