Kablosuz dev ekran keyfi

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz dev ekran keyfi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2006 00:00

Geçmiş yıllarda yüksek fiyatları ve büyük ebatları nedeniyle çok az kişinin sahip olabildiği projeksiyon makinelerinin hem fiyat hem de boyut açısından daha makul hale gelmeleri kullanıcıları cezbetmeye başladı.

Bu seferki tekno oyuncağımız Panasonic’in marifetli projektörü olan PT-LB20NTE modeli. Sadece 76 mm’lik yüksekliği, A4 kağıttan çok az büyük olan boyutları (297 x 210 mm) ve 2.2 kg ağırlığıyla kolayca taşınabilen bu ürün hem amatör, hem de profesyonel kullanımlarda büyük kolaylıklar sağlıyor. Bu derece küçük ve hafif olmasına rağmen PT-LB20NTE rakiplerinde olmayan birçok niteliğiyle de dikkat çekiyor

pratik kullanım

Günışığı Görüntü (Daylight View) teknolojisiyle bulunduğu yerdeki ışık seviyesini ölçen ve aydınlık ortamlarda performansı arttıran özelliği sayesinde izlerken kapkara mekanlara hapsolmuyorsunuz. Üstelik aynı teknoloji 2000 ANSI lümen olan parlaklık gücünü 3000 ANSI lümene eşdeğer hale getiriyor.

Rahat ve kolay bir menü sistemine sahip olan projektörün 2 saniyede hızlı başlatma, tek tuşla otomatik ayar, otomatik sinyal algılayıcısı gibi fonksiyonları kullanımını daha hızlı ve pratik hale getiriyor. Ayrıca paketinden çıkan minik uzaktan kumandası sayesinde ürünün tüm fonksiyon ve ayarlarına oturduğunuz yerden ulaşabiliyor ve 3x dijital yakınlaştırma ya da görüntü dondurma gibi özelliklerine de hükmedebili-yorsunuz.

Projektörün arka panelinde bilgisayar için 1 adet seri, 2 adet RGB girişi yer alıyor. Ayrıca amatör kullanıcılar için de s-video, kompozit video ve ses girişleri eklenmiş. Bunlara ilave olarak PT-LB20NTE’nin kablosuz bağlantı (Wi-Fi) seçeneği onu daha da cazip kılıyor.

Bağlantı sihirbazı

Arada hiç bir kablo olmadan PC ile bağlantı sağlayan cihaz, bilgisayarınızın ekranında gördüğünüz herşeyin sunumunu gerçekleştirebiliyor. Böylece evinizde ya da işyerinizde metrelerce kabloyla uğraşmadan istediğiniz yerde görüntü elde edebiliyorsunuz. Aksesuar olarak satılan özel askısıyla tavana da monte edilebilen bu ürün her türlü ihtiyaca cevap veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!