Kabare yıldızı

Güncelleme Tarihi:

Kabare yıldızı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2007 00:00

Her yıl farklı bir isimle çalışan İstanbul'un ünlü gece kulübü Cahide'nin bu seneki yüzü Yeşim Salkım oldu.

Haberin Devamı

Yeşim Salkım fotoğrafları için tıklayın

Ünlü eğlence mekanı Cahide'nin bu seneki yüzü, Madonna'nın yakın arkadaşı ve David La Chapelle'in bir numaralı modeli Amanda Lepore olacaktı. Ancak bir son dakika değişikliğiyle Lepore'un yerini Yeşim Salkım aldı. Bugüne kadar hiçbir markanın yüzü olmayan Salkım, geçtiğimiz günlerde söz konusu proje için objektif karşısındaydı. Hakan Öztürk'ün stil danışmanlığını yaptığı, Dilek Hanif ve Özlem Kaya'nın kostümlerini hazırladığı, Lara Sayılgan'ın fotoğrafladığı çekimlerde, Salkım bir kabare yıldızı olarak objektife yansıdı.
Her yıl farklı bir isimle çalışan ünlü eğlence mekânı Cahide Cabaret'in bu seneki yüzü olacağı açıklanan, Madonna'nın yakın arkadaşı ve David LaChapelle'in bir numaralı modeli Amanda Lepore'nin yerini son dakika değişikliğiyle Yeşim Salkım aldı. Bugüne kadar hiçbir markanın yüzü olmayan Salkım, ilk defa böyle bir çalışma içinde olmasının nedenini Cahide'nin artık bir dünya markası olmasına bağladı. Hakan Öztürk'ün stil danışmanlığını yaptığı, Dilek Hanif ve Özlem Kaya'nın kostümlerini hazırladığı, Lara Sayılgan'ın fotoğrafladığı çekimler, Cahide Cabaret'e iki gün sürdü. Çekimler için ücret almayan Salkım'ın makyajını ise Hamiyet Akpınar yaptı.

Haberin Devamı

Kabare yıldızı

Amanda Lepore, 25 Ekim'de Cahide'de sahneye çıkacak. Liseyi bitirir bitirmez de cinsiyetini değiştiren Lepore, mankenliğin yanı sıra müzikle ve oyunculukla da ilgileniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!