Julia erdi muradına...

Güncelleme Tarihi:

Julia erdi muradına...
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 04, 2002 12:46

Oscar ödüllü ünlü sinema yıldızı Julia Roberts, kameraman Daniel Moder ile evlendi. Roberts ve Moder'ın, New Mexico'da gece yarısı düzenlenen törenle evlendiklerini belirten menajer Marcy Engelman, tören, Roberts'ın gelinliği ve davetli listesi hakkında bilgi vermedi. Roberts, daha önce şarkıcı Lyle Lovett ile kısa süren bir evlilik yapmıştı.

Haberin Devamı

Roberts'ın, Taos dışındaki arazisinde öğle saatlerinde büyük bir beyaz çadır görülürken, kente muhabirlerin akın ettiği ve bazılarının Roberts'ın evinin kapısı dışında kamp kurdukları gözlendi. 


Julia Roberts ile Daniel Moder The Mexican (Meksikalı) filminin çekimleri sırasında tanıştı.  O dönemde makyaj sanatçısı Vera Steinberg ile evli olan Moder, 'özel bir kadın'ın güzelliÄŸi karşısında kayıtsız kalamadı. Uzun süre yasak aÅŸk yaÅŸayan çift, Moder'ın eÅŸinden boÅŸanmasından sonra da nikah masasına oturdu.Â

"Özel Bir Kadın" filmiyle şöhreti yakalayan Julia Roberts, 100 milyon dolar hasılatlı "Notting Hill" ve 2001 yılında Oscar ödülü aldığı "Erin Brockovich" filmlerinde de başrol oynamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!