Jen yine yanıldı

Güncelleme Tarihi:

Jen yine yanıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 13:08

Eski eşi Brad Pitt'e olan benzerliğiyle dikkat çeken Jennifer Aniston'un yeni erkek arkadaşı model Paul Sculfor Hollywood çevresinde "womenizer" (kadın avcısı) olarak tanınıyor.

Haberin Devamı

 

Jennifer Aniston-Brad Pitt ve Paul Sculfor fotoğrafları için tıkla!

Brad Pitt'den ayrıldıktan sonra bir türlü aradığı aşkı bulamayan Jeninfer Aniston, bir süre aktör Vincent Vaugh ile birlikte olmuş ama yine hüsrana uğramıştı. Aşktan yana yüzü gülmeyen Jennifer, sonunda tıpa tıp Brad Pitt'e benzeyen bir sevgili buldu. Paul Sculfor adındaki bu yakışıklı  Versace'nin, Christian Dior'un ve Jean Paul Gaultier'in yıllarca tanıtımını yapan bir modeldi. Sadece 36 yaşındaydı (Jennifer'dan iki yaş küçük) ve Jen'in söylediğine göre, Brad Pitt'ten çok daha üstün özelliklere sahipti. Bir defa çok kibardı ve Jen'i asla kırmıyordu. Ne var ki, Us Magazine Dergisi'nin "Jennifer'ın Bay Yanlışı" başlıklı haberinde Jean Paul'un hiç de Jeninfer'ın anlattığı gibi biri olmadığını ortaya koydu. Haberin ayrıntılarında, Paul Sculfor'un tam bir "womenizer" (kadın avcısı) olduğu ve paralı kadınları hedef seçtiği anlatılıyordu. Brad Pitt'in servetinin yakınından bile geçemezdi, Tek avantajı Brad'dan daha genç ve boyunun biraz daha uzun olmasıydı ama bunlar da önemsiz detaylardı.

Haberin Devamı

Ortalığı kızıştırmak isteyen Jennifer Aniston, "Star Magazine" Dergisine ise Paul'un yatakta Brad Pitt'den daha iyi olduğunu söyledi. Ancak bu değerlendirilmesi yorumsuz bırakıldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!