Java Day 2002 İstanbul başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Java Day 2002 İstanbul başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2002 17:18

Sun Microsystems, 21 Ocak 2002’de Java teknolojilerini konu alan Java Day 2002 İstanbul adlı bir seminer düzenliyor. Hyatt Regency Oteli’nde gerçekleşecek seminere bireysel veya kurumsal tüm yazılım geliştiriciler katılabiliyor. Java ortamının A'dan Z'ye inceleneceği program 09:00-17:00 arasında gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Sun’ın deneyimli kadrosu tarafından aktarılacak programın sonunda katılımcılar, uzmanlarla tanışma, Java Developer CD, Java Jumpstart CD, SunONE Starter Kit’i ve 3 bin USD değerinde yazılım paketi kazanabiliyor.

Seminerde, Java 2 platformu ve Java HotSpot performans motoru konusunda uzman olan Reggie Hutcherson ‘SunONE ve web servisleri (JSP ve Servlets)’, java teknoloji uzmanı Sridhar Reddy ‘java ve XML teknolojisi’ ile ‘J2EE (Servlets, JSP’ler, EJB vb.)’, Solaris işletim ortamı teknoloji uzmanı Peter Karlson ‘J2ME kablosuz teknoloji’, java teknoloji uzmanı Simon Ritter, ‘java ve açık kaynak’, uzman Laurent Gayral ‘java card teknolojisi’, jini ağ teknolojisi, Java teknolojisi ve yönetimi konularında uzman olan ve Sun laboratuvarlarından çıkan teknolojiler üzerinde çalışan Max Goff‘JINI/JXTA/P2P (cihaz teknolojileri)’ konusunda katılımcıları bilgilendirecek.

Haberin Devamı

Sun Microsystems 1982’de kurulduğundan bu yana firmalara internetin sınırsız imkanlarını sunuyor. Sun Microsystems Türkiye Pazarlama ve Satış Kanalları Müdürü Özhan Toktaş; “Yazılım geliştiricilere böylesine çok güçlü bir tanışma platformu sunuyoruz” dedi.

(Ayrıntılı bilgi için: 0212 230 01 91 Dahili:128)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!