James Brown cinsel taciz iddiasını reddetti

Güncelleme Tarihi:

James Brown cinsel taciz iddiasını reddetti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2002 02:03

Soul müziğin efsanelerinden James Brown, cinsel taciz davası nedeniyle önceki gün Los Angeles'taki mahkemede ifade verdi ve iddiaların temelsiz, hem de edepsiz olduğunu söyledi.

Brown'ın avukatlarının verdiği bilgiye göre, New James Brown Enterprises şirketinin California ofisinin 1999'da kapanmasıyla birlikte Lisa Agbalaya işini kaybetti. Önceki yıl iki milyon dolarlık tazminat davası açan Agbalaya, ‘‘Nisan 1993'te o şirkette çalışmaya başladım. Brown'ın tacizlerine hedef oldum. Sürekli birlikte olmayı öneriyordu. Reddettiğimde ise diğer çalışanlardan farklı davranıyordu. Bu yüzden işten attılar. Brown ofislerinde marihuana da içiyordu’’ diye yakındı.

Ünlü müzisyen ise bu davanın kendisinden para kopartma peşinde olanların tertibi olduğunu iddia etti. 68 yaşındaki James Brown, ‘‘Bu tür davaların açılmasına izin vermeyeceğim. Uzlaşmanın çok daha ucuz olduğu inancındalar ve her ne pahasına olursa olsun şöhretlerin peşine düşüyor ve tazminatlarda çözüm arıyorlar’’ dedi. Brown'ın avukatı Debra Opri, ‘‘İki yıldır süren bir dava. İlk kez bugün kendisini savunacak. Bugünü iple çekiyordu’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!