Jackson'ın kardeşinden din açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Jacksonın kardeşinden din açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 09:27

Michael Jackson'ın kardeşi Jermaine, ağabeyi için “Müslümanlığa geçmiş olsaydı ölmezdi” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

POPUN KRALINA VEDA BÖYLE GERÇEKLEŞMİŞTİ - FOTO GALERİ

Kendisi de Müslüman olan Jermaine, Michael Jackson'ın ölümünün birinci yılı dolayısıyla BBC World'a yaptığı açıklamada, “Michael İslam ile buluşsaydı, bugün hala burada olurdu. Bunu birçok nedenden ötürü söylüyorum. Neden? Çünkü kim olduğunu, ne olduğunu yüzde yüz bilirsen, neden varolduğunu, etrafında bulunan insanların neden varolduğunu yüzde yüz bilirsen, olaylar senin için değişir ve iyileşir. Bu da belli bir güç verir” dedi.

Suudi Arabistan ve Bahreyn'den kardeşi Michael için birçok kitap getirmiş olduğunu da anlatan Jermaine, “pop kralının” bunları incelediğini, çok kitap okuduğunu kaydetti.

Jacksonın kardeşinden din açıklaması
Michael Jackson'un kardeşi Jermaine Jackson

Haberin Devamı

BÜTÜN KORUMALARI MÜSLÜMANDI

Michael Jackson'ın İslam dinini seçmeye karşı olmadığını da söyleyen Jermaine Jackson, “Bütün korumaları Müslümandı, çünkü İslam'a güvenirdi. Çünkü bu insanlar biri için kendilerini feda etmeye muktedirdir ve çünkü mümkün olduğunca iyi insan olmaya çalışırlar, Michael için değil, Allah için. Etrafında böyle insanlar olduğunda Allah tarafından korunduğunu bilirsin” ifadesini de kullandı.

Pop Kralının ölümünden sonraki zor anlardan da söz eden Jermaine Jackson, “Bu hissi tanımlayacak bir kelime yok. Sadece yaşanınca anlaşılabilecek bir duygu bu. Bununla yaşamayı öğreniyor insan” dedi.

Michael Jackson, 25 Haziran 2009'da, 50 yaşındayken yüksek dozda ilaç yüzünden ölmüştü. Hayranları, “pop kralının” ölümünün ilk yılında onu anmaya hazırlanıyor.

 

Jacksonın kardeşinden din açıklaması

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!