Jackson için Asya'dan geldiler

Güncelleme Tarihi:

Jackson için Asyadan geldiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 12:49

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Michael Jackson'un albüm satışları ölümünden sonra patlama yapmıştı. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen bir müzayede ise Jackson'un eşyaları satıldı. Müzayede de Jackson için hayranları toplamda 1 milyon dolar harcama yaptı.

Haberin Devamı

JACKSON ÖLÜMÜNÜN 1'İNCİ YILINDA BÖYLE ANILDI - FOTO GALERİ

ABD'nin Los Angeles kentindeki evinde aldığı aşırı dozda ilaç yüzünden hayatını kaybeden "pop kralı" Michael Jackson'a ait 200 parçadan fazla eşya açık artırmada satıldı.

Las Vegas'taki Julien's müzayede salonunda hafta sonunda düzenlenen açık  artırmada, Jackson'ın 1984 yılındaki turnesinde giydiği, kristal taşlarla  bezenmiş bir eldiveni 190 bin dolara (yaklaşık 300 bin TL) satın alınırken, 6 bin  ila 8 bin dolara satılacağı tahmin edilen bir ceketi 120 bin dolara (yaklaşık 200  bin TL) alıcı buldu.

JACKSON İÇİN DÜNYANIN BİR UCUNDAN GELDİLER

Efsane popçunun makosen ayakkabıları 90 bin dolara (yaklaşık 142 bin TL),  beyaz fötr şapkası da 56 bin 250 dolara (yaklaşık 89 bin TL) satıldı. Bütün parçalardan yaklaşık bir milyon dolar gelir elde edilirken, açık  artırma için Asya ülkelerinden bile koleksiyoncuların Las Vegas'a geldiği  belirtildi. Aynı müzayedede Elvis Presley, Prince, Kurt Cobain ve Jimi Hendrix'in eşyası da satıldı.

Haberin Devamı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!