İzne gelecekti şehit haberi geldi

Güncelleme Tarihi:

İzne gelecekti şehit haberi geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 13:31

İSTANBUL Halkalı’daki askeri personel taşıyan otobüse bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Ekiz’in, Hatay’ın Erzin İlçesi’ndeki baba evi acı haberle yasa boğuldu. Ekiz’in dün anjiyo olmak için hastaneye yatırılan babasını ziyaret etmek için Hatay’a gelmek istediği ancak 73 yaşındaki Fikri Ekiz’in bu teklifi, “Küçük bir ameliyat gelmene gerek yok” diyerek engellediği belirtildi.

Haberin Devamı

   

EKİZ AİLESİ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

İŞTE HALKALI'DAKİ PATLAMADAN FOTOĞRAFLAR

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nda 1.5 yıldır görev yapan evli 2 çocuk babası 38 yaşındaki Uğur Ekiz’in, Erzin İlçesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan annesi 70 yaşındaki Sevim Ekiz acı haberle sinir krizi geçirdi. Ekiz,  oğlunu en son bir yıl önce gördüğünü, dün de telefonla görüştüğünü belirterek, “İzne ayrılıp gelecekti. Oğlum kimseyi incitmedi. Şehit haberin mi gelecekti?” diye konuştu. İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak da eve gelerek Ekiz’in ağabeyi 40 yaşındaki Cafer Ekiz ve diğer yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Haberin Devamı

Şehidin diğer ağabeyi 41 yaşındaki Tayfur Ekiz şehit kardeşinin 7 yaşındaki Enes ve 14 yaşındaki Rümeysa adlarında 2 çocuğu olduğunu söyledi. Ekiz, kardeşinin şehit olduğu haberini televizyon izleyen dayısı Rahmi Açan’dan öğrendiklerini, ardından askeri personelin evlerine gelerek kendilerini bilgilendirdiğini kaydetti. Tayfur Ekiz, “Artık sözün bittiği yerde” olduklarını ifade ederek, “Düşmanları sevindirmemek için ağlamıyorum. Söylenecek bir şey yok. Vatan sağ olsun. Artık başka çocuklar ölmesin” dedi.

 Şehit Ekiz’in dün anjiyo olmak için Adana’daki Özel Seyhan Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne yatırılan babası Fikri Ekiz ile telefonla konuştuğu, “Baba ben geleyim mi?” diye sorduğu babasının da, “Küçük bir ameliyat senin gelmene gerek yok oğlum” dediği belirtildi. Bunun üzerine Uğur Ekiz’in, Hatay’a gelmediği, bugün anjiyo olması planlanan Fikri Ekiz’in de acı haber nedeniyle operasyonun ertelendiği, hastaneden alınıp Erzin’e götürüldüğü belirtildi. Baba evine ve oturduğu sokağa Türk bayrakları asılırken şehidin Erzin’in Mahmutlu Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verileceği bildirildi.

ORG. BAŞBUĞ OLAY YERİNDE / WEB TV

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA      

 

Haberin Devamı

KEMER'DE YATLARLA PROTESTO GÖSTERİSİ

 

BAŞBUĞ OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

OLAY YERİNİN HAVADAN GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV  

 

 

 








 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!