İzmir'in eğlence dünyası yasta

Güncelleme Tarihi:

İzmirin eğlence dünyası yasta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2010 19:23

İzmir'de önceki gün kalp krizi sonucu yaşamını yitiren eğlence dünyasının tanınmış isimlerinden Atalay Noyaner, bugün Alsancak Hocazade Camii'nde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

ÜNLÜLERİN DE BULUNDUĞU CENAZE  TÖRENİ

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Noyaner için ilk tören sahibi olduğu İnciraltı Turkuaz İşletmeleri'nde düzenlendi. Çocukları Berna, Leyla, Tayfun, Cem Noyaner ve ikinci eşi Ayşe Sezgin taziyeleri kabul ederken, çalışanları da gözyaşlarını tutamadı.

Yüksek tansiyon rahatsızlığı bulunan ve son bir haftadır rahatsızlığının etkileri görünen Noyaner'i sevenler Alsancak Hocazade Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazında bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, sanatçı Suavi, Coşkun Sabah'ın yanı sıra iş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok kişi cenaze töreninde hazır bulundu. Bodrum'dan cenazeye gelen Coşkun Sabah, Noyaner ile yıllara dayanan dostlukları olduğu sanat camiası içindeki vefasızlığa yorum yapmayacağını söyledi. Noyaner, sevenlerinin omuzlarından Narlıdere'deki aile mezarlığında toprağa verildi.

‘İzmir'in Fahrettin Aslan’ı olarak anılan Atalay Noyener, Kültürpark içindeki Akasyalar, Konak'daki Maksim Gazinoları'nı uzun yıllar çalıştırmış, İzmirlileri Türkiye'nin en ünlü sanakçıları ve müzik gruplarıyla buluşturmuştu. Noyaner, çalıştırdığı eğlence mekanlarını hayır derneklerine ücretsiz tahsis etmesiyle de tanınıyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!