İzmir'deki kazada can pazarı: 2 ölü, 7 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İzmirdeki kazada can pazarı: 2 ölü, 7 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 01:34

İzmir’in Menderes ilçesinde, iki aracın kafa kafaya çarpıştığı ve can pazarının yaşandığı kazada 2 kişi öldü, 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, kaza, akşam saatlerinde Menderes ilçesi Gümüldür'de meydana geldi. Gümüldür istikametine doğru seyir halinde ilerleyen 35 HT 304 plakalı İbrahim Akgün yönetiminde otomobil, karşı yönden gelen ve İzmir istikametine giden 35 GE 180 plakalı Adem Sönmez (52) yönetimindeki araçla kafa kafaya çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kazada, 35 HT 304 plakalı aracın şoförü İbrahim Akgün ve hemen yanındaki Zeynep Akgün hayatını kaybederken, aynı araçtaki Zohre Mete (58) Esra Akgün (27) Muazzez Yılmaz (55) Ramazan Taşkıran (50) ile yaşı öğrenilemeyen Zehra Mete isimli bir çocukla beraber toplamda 5 kişi yaralandı. Öte yandan, diğer aracın şoförü Adem Sönmez ve yanındaki yabancı uyruklu Lıudımla Buyalskaya (52) isimli bir kadın ise kazayı yaralı olarak atlattı.

Haberin Devamı

İzmirdeki kazada can pazarı: 2 ölü, 7 yaralı

HER İKİ ARAÇTA HURDA YIĞININA DÖNDÜ

Durumun bildirilmesi üzerine kaza alanına hemen çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kaza alanındaki polislerde başka kazaların yaşanmaması için kara yolunda çeşitli önlemler aldı. Hurdaya dönen araçlarda sıkışan bazı yolcular olması nedeniyle olay yerine gönderilen kaza kırım ekibi de, sıkışan kazazedeleri bulunduğu yerden güçlükle çıkardı. Yaralılar hemen ambulanslar çevre hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden İbrahim Akgün ve Zeynep Akgün’ün cesetleri ise Cumhuriyet savcının yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Yaralılardan Zehra Mete isimli çocuğun ve bazı kişilerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!