İzmir'deki çatışmada yaralanan polis memurunun durumu iyi

Güncelleme Tarihi:

İzmirdeki çatışmada yaralanan polis memurunun durumu iyi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2006 16:46

İzmir'in Yenişehir semtinde 1 polis memurunun şehit düştüğü, 1 polis memurunun da yaralandığı çatışmada yaralanan zanlı C.İ'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen C.İ'nin bacağındaki kurşunlar, yapılan ameliyatla çıkarıldı. C.İ'nin sağlık durumunun iyi olduğu, kısa süre sonra tedavisinin tamamlanarak taburcu edilebileceği bildirildi.

Hastanenin 3. Genel Cerrahi Servisi'ndeki özel bir odada kalan C.İ'nin kapısında, aralıksız 2 polisin nöbet tuttuğu, henüz ifadesinin alınmadığı öğrenildi.

Çatışmanın ardından, kaçarak girdiği Karabağlar'daki bir hamamda yakalanan B.S'nin ise Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusu sürüyor. Yapılan incelemede, B.S'nin üzerinde ele geçirilen 2 tabancanın, Mahmut Yurt ve oğulları Hasan ile Adıgüzel Yurt'un öldürülmesi olayında kullanılan silahlar olduğu tespit edildi.

B.S'nin, C.İ'nin üzerinde ele geçirilen 2 adet M-16 askeri otomatik tüfek, 4 adet el bombası ve diğer tabancalarla ilgili bir bilgisinin olmadığını söylediği öğrenilirken, yarın İzmir Adliyesi'ne sevk edileceği belirtildi.

OLAY

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda, yaklaşık 2 ay önce, “köpek tartışması” nedeniyle ev sahibi ile 2 oğlunu öldürdüğü iddiasıyla aranan C.İ. ve arkadaşı B.S, polis ekiplerinin takibi sonucu dün Yenişehir semtinde kıstırılmış, zanlılar polisle silahlı çatışmaya girmişti.

Çatışmada Yunuslar Motosikletli Polis Timi'nde görevli polis memuru İsmail Aydoğan şehit düşerken, polis memuru Hakan Çetin ise yaralanmıştı.

Ayağından vurularak yakalanan C.İ'nin üzerinde ve otomobilinde, 2 M-16 askeri otomatik tüfek, 4 el bombası, 2 tabanca ele geçirilmiş, kaçan B.S. ise Karabağlar semtindeki bir hamamda üzerinde 2 tabancayla yakalanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!