İzmir’de polise silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de polise silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 19:07

İzmir'in Buca İlçesi’nde, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekibine kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırıda bulunan 2 kişiden erkek olan koşarak kaçarken, diğer saldırgan yakalandı.

Haberin Devamı

İzmir’de polise silahlı saldırı

Olayda ölen ve yaralanan olmazken, görgü tanıkları hareket halindeki polis aracına ateş eden siyah giyimli, biri kadın 2 kişinin sokak aralarına kaçtığını söyledi.

İzmir’de polise silahlı saldırı

POŞETTEN SİLAH VE EL BOMBASI ÇIKTI

Buca Göksu mahallesi 647/11 Sokak üzerinde asayiş ekibine silahlı saldırıda bulunan 2 kişiden erkek olan koşarak kaçarken Recep Ersayın İlkokulu önünde yakalandı.

İzmir’de polise silahlı saldırı

Haberin Devamı

Saldırganın elindeki poşetten dipçiksiz otomatik silah, bir tabanca ve el bombası çıktı. Polisler üzerinde bomba olabileceği şüphesiyle saldırganın pantolon ve ayakkabılarını çıkardı. Olay yeri inceleme ekipleri poşetten çıkan silah ve el bombasına el koyup balistik incelemeye gönderdi. Gözaltına alınan saldırgan da polis aracına bindirilip sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya olay yerine giderek saldırı hakkında bilgi aldı. Uzunkaya saldırganın üzerinde yakalanan el bombası ve silahı inceledi. Uzunkaya, bir sanığın yakalandığını silahlı saldırıya uğrayan polislerin de sağlık durumunun iyi olduğunu, ikisinin kırılan cam parçalarıyla yüzünden hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

İzmir’de polise silahlı saldırı

Olaydan sonra kaçan 1.65 boylarında, sarışın kıvırcık saçlı beyaz tenli kadın saldırganın birkaç sokak ötede dolmuşa binip, otogar yakınlarında indiği öğrenildi. Polis diğer saldırganı yakalamak için bu bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!