İzmir'de kışlaya silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

İzmirde kışlaya silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 07:13

İZMİR'in Narlıdere İlçesi'nde, Narlıdere Kışlasına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından tabancayla iki el ateş edildi.

Haberin Devamı

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.



Olay, bugün saat 01.00 sıralarında Ege Ordu Komutanlığı Narlıdere Kışlası önünde meydana geldi. Kışla önünden geçen bir araçtan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tabancayla 2 el ateş ederek olay yerinden hızla kaçtı.

Haberin Devamı

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alarak kaçan zanlı yada zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

İzmirde kışlaya silahlı saldırı


MERSİN'DE POLİS ARACINA SALDIRI

MERSİN’de devriye görevi yapan zırhlı polis aracına kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Polisi karşılık vermesiyle saldırganlar kaçarken, bıraktıkları patlamamış el bombası bulundu.

Haberin Devamı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zırhlı araçlarla devriye görevi yaparken, Toroslar İlçesi’ndeki Mimar Sinan Bulvarı üzerinde boş bir araziden ateş açıldı. Kurşunların isabet etmesiyle lastiği patlayan zırhlı araçtaki polislerin karşılık vermesi üzerine saldırganlar kaçtı.

Bölgeye takviye polis ekibi sevk edilirken, saldırganların kaçarken bıraktıkları patlamamış el bombası bulundu. Çevre güvenliğinin alınmasının ardından saldırganların yakalanması için çevrede araştırma başlatıldı. - Mustafa İNSAN/MERSİN, (DHA)

PKK’LILAR TATVAN’DA TACİZ ATEŞİ AÇTI

Bitlis’in Tatvan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaymakamlık ve Tugay Komutanlığının bulunduğu bölgeye taciz ateşi açıldı. Polisin dikkati sayesine olayda can kaybı yada yaralanma olmadı.
Alınan bilgilere kimliği belirsiz örgüt yandaşları tarafından ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaymakamlık ve Tugay Komutanlığının bulunduğu bölgeye taciz ateşi açıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine PKK’lılar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Güvenlik güçleri ise yaşanan kısa süreli çatışmanın ardından kaçan PKK’lıların yakalanması için operasyon başlattı.
Öte yandan yaşanan saldırı nedeniyle güvenlik güçleri ilçenin giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı. Olası yeni bir saldırıya karşı önlemlerini arttıran güvenlik güçleri teyakkuzda bekliyor. Diğer yandan yapılan saldırıda her hangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı belirtildi.
.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!