İzmir'de kaza: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İzmirde kaza: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2012 10:06

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda hız yapan, 1.99 promil alkollü sürücünün yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak bir ağaca, ardından yayaya çarptı, yol kenarındaki aydınlatma direğini devirerek durabildi. Sürücü kazadan burnu bile kanamadan kurtulurken, araçtaki 2 arkadaşı ile çarptığı yaya yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında, Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Tali yoldan Bornova’dan Konak giden 28 yaşındaki Özgür Nurkaya yönetimindeki 06 DC 2143 plakalı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkarak bir ağaca çarpan otomobil savrulup, dolmuş bekleyen 39 yaşındaki Ayhan Şahin’e çarptı. Otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğini devirerek durabildi.

Yoldan geçen diğer sürücüler, kazayı, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Otomobilin arka koltuğunda sıkışan 29 yaşındaki Ergün Arğa için kaza yerine AKS 110 ekibi istendi. AKS 110 ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan Arğa ile otomobilin ön koltuğunda oturan 34 yaşındaki Gökmen Çırak ve dolmuş bekleyen Ayhan Şahin, acil yardım ekiplerince Ege Üjniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanedeki ilk müdanalesi ardından Gökmen Çırak, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastenesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

SÜRÜCÜ 1.99 PROMİL ALKOLLÜ

Özel bir hastanede teknisyen olan otomobil sürücüsü şans eseri kazada yaralanmadı. Trafik polislerine 2 bira içtiğini ve alkollü olmadığını öne süren sürücü Nurkaya’ya kontrol yapıldı. Nurkaya’nın 1.99 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!