İzmir’in en akıllı binasının yüzde 50’si satıldı

Güncelleme Tarihi:

İzmir’in en akıllı binasının yüzde 50’si satıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2011 15:15

İzmir’de yapımına devam edilen Bayraklı Tower, akıllı kontrol sistemlerine de sahip olacak. 2011 Temmuz ayında yapımına başlanan Bayraklı Tower, 2012’de teslim edilecek.

Kavuklar Şirketi’nin ana hissedarı olduğu İzmir’deki Bayraklı Tower, Miray İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçiyor. 2012’nin 3’üncü çeyreğinde tamamlanması planlanan ve temeli Temmuz ayında atılan Bayraklı Tower’daki ofislerin yüzde 50’si sahiplerini buldu. Bayraklı Ankara Caddesi’nde 2011 Temmuz ayında yapımına başlanan Bayraklı Tower, 2012’de İzmir’in en akıllı binası olacak.
Bayraklı Tower, bina sakinlerinin zamanı daha etkin kullanabilmeleri için ev ofis konseptiyle tasarlandı. Çalışma ve yaşam alanlarını birleştiren Bayraklı Tower’da, bina sakinleri alışveriş, yeme içme, spor ve eğlence gibi günlük ihtiyaçlarını aynı mekanda karşılayabiliyor.
Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, ‘Toplam 171 ofisin olduğu Bayraklı Tower’da ofislerin 90’ı satılırken, 18’ini de Miray ve Kavuklar olarak biz kullanacağız. Şimdiden ulaştığımız bu tablo İzmir’in böyle bir projeye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu bize bir kez daha gösterdi. 2011 sonuna kadar tüm ofislerin satılmasını hedefliyoruz. Ev ofis konseptiyle hayatı kolaylaştırmak üzere tasarlanan Bayraklı Tower’da, her şeyin ofis sahibi tarafından yönetileceği bir Akıllı Kontrol Sistemi kullanıyoruz. Bu sistem sayesinde teknik servisten toplantı salonu rezervasyonuna, stor perde kontrolünden enerji tüketim planlamasına kadar her şey kullanıcının yönetiminde olacak. Böylece hem zamandan tasarruf edilecek hem de maliyet yönetiminde önemli bir avantaj yaratmış olacağız’ dedi.
İzmir’in en yüksek yapılarından biri olacak Bayraklı Tower, yüksekliği 100 metreyi aşan toplam 27 kattan oluşuyor. 88 metrekare ile 987 metrekare arasında değişen farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunan Bayraklı Tower’da güvenlik de en üst seviyede planlandı. Her ofisin girişinde güvenlik kamerası bulunurken, ofis kapıları parmak izi, kart ve dokunmatik şifre sistemleriyle korunuyor. Projede kullanılan Akıllı Kontrol Sistemi sayesinde teknik servisten araba yıkamaya, vale hizmetinden ofis temizliğine, içecek siparişinden taksi çağırmaya, stor perde kontrolünden aidat ve enerji tüketim bilgilerine kadar pek çok konuda kontrol sağlanabilecek.
Bayraklı Tower’da, spor salonu, sauna, buhar banyosu, pilates ve yoga salonu bulunuyor. Günlük yaşamsal ihtiyaçların da karşılanabilmesi için Bayraklı Tower’da seçkin markaların bulanacağı alışveriş ve yeme-içme katı da olacak. Bayraklı Tower’ın 100 metre yüksekliğindeki Roof Top Bar’ında, 360 dereceden İzmir’i izlemek mümkün olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!