İzmir İl Genel Meclisi Başkanı hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

İzmir İl Genel Meclisi Başkanı hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2008 10:53

İZMİR İl Genel Meclisi Başkanı AKP'li İsmail Yılmaz, yerel bir televizyon kanalında sunuculuğunu yaptığı ‘Ne dersiniz’ adlı programın çekimleri sırasında ağzından kan gelmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Yılmaz, durumunun iyi olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Yerel bir telavizyon kanalında (Yeni Asır TV) sunuculuğunu yaptığı programın Balçova Prenses Otel'de gerçekleştirilen çekimleri sırasında İzmir İl Genel Meclisi Başkanı AKP'li İsmail Yılmaz'ın ağzından aniden kan geldi. Durumu kötüleşen Yılmaz, program çekimlerini yarıda bırakıp makam otosuyla Ali Rıza ve Nebahat Dolman Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yılmaz, “Programdan önce boğazımda gıcıklanma oldu. Öksürdüğümde ağzımdan kan geldi, program yarıda kalmasın diye devam etmek istedim, ama gelen kanın artması üzerine hasteneye geldik, bazı tahliler yapıldı ve film çekildi, şu an kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Hastanesinin Başhekimi Ali Kadri Çırak, Yılmaz'ın ciddi bir sağlık sorununun olmadığını, bir geceliğine hastanede gözlem altında tutacaklarını ve rahatsızlığın kesin nedenini öğrenilmesi için bazı tahliller yaptıklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!