İzinli asker kaza geçirdi donarak öldü

Güncelleme Tarihi:

İzinli asker kaza geçirdi donarak öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 14:11

Vatani görevini yaptığı Hakkari’den, ailesinin bulunduğu Erzurum'un Köprüköy İlçesi'ne izinli gelen er Şaban Daşdemir, emanet otomobille arkadaşını görmeye giderken kaza geçirdi ve donarak öldü.

Haberin Devamı

Ardahan’daki 25’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'ndan geçici olarak Hakkari’ye giden birlikte olan Şaban Daşdemir, izinli geldiği Erzurum'da Bulkasım Köyü'nde bulunan bir arkadaşını ziyaret etmek istedi. Köprüköy’de görevli öğretmen arkadaşından emanet aldığı 45 SN 686 plakalı otomobille dün yola çıkan Taşdemir, saat 23.00 sıralarında Pasinler İlçesi'ne bağlı Bulkasım köyü yolunda kaza geçirdi. Üç takla attığı belirlenen otomobilde yaralanan Daşdemir, kimsenin fark etmemesi nedeniyle donarak öldü.

EKSİ 13 DERECE
Oğlunun eve dönmemesi üzerine arayışa geçen ve arkadaşının köyüne aramaya giden baba Selahattin Daşdemir, köy yolunda sabaha karşı kaza yapan otomobili buldu. Otomobilin dışında çıktığı görülen Daşdemir’in burada ısının sıfırın altında 13 dereceye kadar düşmesi sonucu donarak öldüğü belirlendi.

Haberin Devamı

7 Aralık günü Hakkari’deki birliğine döneceği bildirilen 8 aylık asker Şaban Daşdemir için bugün Köprüköy’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Özgür Aslan, Belediye Başkanı AK Partili Osman Belli, subaylar, yakınları ve ilçe halkı katıldı. 9’uncu kolordu ve 25’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nın çelenk gönderdiği törenden sonra bekar olan Daşdemir’in cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!