İzi bulundu

Güncelleme Tarihi:

İzi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Gözde'yle annesini öldürmekten aranan çılgın aşığın Türkiye' de saklandığı ve iki gün içinde teslim olacağı öne sürüldü.

İzmir'de, üniversiteli Gözde Uluç ile annesini öldürmek suçundan aranan katil zanlısı Mustafa Hacıömeroğlu'nun yurdışına kaçmadığı ve Türkiye' de saklandığı belirlendi. Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın yeğeni olan Hacıömeroğlu' nun teslim olmaya hazırlandığı öne sürülürken, İzmir Emniyet Müdürü Hasan Yücesan ‘‘Katil zanlısı en geç pazartesi İzmir'e getirilecek’’ dedi.

Üniversitede anıldı

Bu arada üniversiteli Gözde Uluç sınıf arkadaşları tarafından dün anıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi salonunda toplanan arkadaşları ve hocaları, Gözde'nin fotoğrafını çiçeklerle donatıp, genç kız tarafından hazırlanan İzmir'i tanıtım kaseti izlendi. 20 yaşındayken acımasızca öldürülen Gözde'nin arkadaşları ve hocaları onun ardından konuşmalar yaptı. Dekan Yardımcısı Prof. Orhan İçöz, ‘‘Arkadaşlarıyla çok iyi diyalog kuran, hocalarıyla seviyeli, saygılı ilişki içinde olan, başarılı bir öğrencimizdi. Kısa süre önce İzmir'i tanıtan Fransızca bir program hazırladı. Bu kaset Fransa'da üniversitelerde gösterildi. 35 öğrencinin İzmir'e gelme kararı almasına neden oldu’’ dedi.

Gözde'ye gözyaşı

Korkunç bir cinayete kurban giden Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Gözde Uluç, okulunda arkadaşları ve hocaları tarafından anıldı. Fotoğrafı çiçeklerle donatılan Gözde'nin İzmir'in gecelerini, eğlence ve turistik yerlerini tanıtan video kasetini izleyenler en son bölümde genç kızın kameraya el salladığı görüntüsü karşısında gözyaşlarına boğuldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!