İtalyan Chi dergisi de Kate'in fotoğraflarını bastı

Güncelleme Tarihi:

İtalyan Chi dergisi de Katein fotoğraflarını bastı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 00:00

İtalyan magazin dergisi “Chi”, daha önce açıkladığı üzere İngiltere veliaht prensi William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın üstsüz fotoğraflarından oluşan derginin bu haftaki sayısını çıkardı. Ancak fotoğraflarda yeni bir şey olmaması "Dağ fare doğurdu" yorumlarına neden oldu.

Haberin Devamı

Cambridge Düşeşi Kate Middleton’ın Fransız Closer'dan sonra İtalyan Chi dergisinde özel sayı ile yayınlanması merakla beklenen çıplak fotoğrafları düş kırıklığı yarattı.

“Kate Middleton. Skandal mahkemede. Kraliçe çıplak” manşetiyle ile raflardaki yerini alan dergide Closer'daki bilinen kareler yer alınırken bikinili fotoğraflara daha fazla yer verildiği gözlendi.

/images/100/0x0/55ea50a8f018fbb8f877d49e

Derginin editörü Alfonso Signorini, giriş yazısında üstsüz Kate fotoğraflarını son derece normal bulduğunu ifade ederek, “Kendime şunu soruyorum. Kate Middleton; Cambridge Düşesi ve İngiltere'nin gelecekteki kraliçesi neden yaşıtlarından farklı olmak zorunda? Daha önce hiç bir durum; İngiliz monarşisinin sıkı yükümlülüklerini ve protokollerini gençleştirmeye bu denli katkıda bulunmamıştı” diye yazdı.

Haberin Devamı

Dergide Kate'in üsturuplu fotoğraflarının yayınlanmasının ardında ise Berlusconi ailesinin Mondadori'ye “Çırılçıplakları yayınlamayın” şeklindeli müdahalesinin olduğu iddia edildi.

"BABAMIN BUNA ZAMANI YOK"
Berlusconi'nin Mondadori'den sorumlu kızı Marina ise La Repubblica'ya yazılı bir açıklama yaparak, “Herkes babamın fotoğraflar için karar verdiğini söylüyor. Babamın bunca işi varken fotoğrafların yayınlanması veya yayınlanmaması için karışacak hiç zamanı yok. Üstelik Silvio patronu olduğu bir müessesede yönetime müdahale etmez, sadece öneride bulunabilir. Bu her zamanki gibi muhalefetin babama bir saldırısıdır” dedi.

Signorini de “Elimizde inanılmaz fotoğraflar var ve bunu yayınlayacak güçteyiz. Kraliçe'nin kendisi bile arasa beni kararımdan döndüremez” demişti. 

Öte yandan İngiltere eski Başbakanı John Major, “Umarım bir süre Berlusconi ile yüz yüze gelmeyiz. Çünkü hoş bir karşılaşma olmaz” yorumu ile kraliyet ailesine destek verdi. Kraliyet ailesinin Closer dergisini Fransa’da mahkemeye verdikten sonra İtalya’da da “Chi” için “Mondadori” yayın evine ikinci bir dava açması beklenmekte.

Haberin Devamı

Fransa'nın güneyinde geçen ay yaptıkları tatil sırasında çekilen fotoğraflar, daha önce yine Berlusconi'ye ait olan Fransız Closer dergisi tarafından ilk olarak basılmış ve dergiyle İngiliz Kraliyet Ailesi'ni karşı karşıya getirmişti.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada Prens William ve eşi Kate'i rahatsız eden fotoğrafları yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacağı bildirilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!