İsyan ettiren olayla ilgili peş peşe açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

İsyan ettiren olayla ilgili peş peşe açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 19:24

Trabzon Valiliği, kentte meydana gelen taciz olayının failinin tutuklandığını bildirdi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı da her daim Trabzon halkının huzur ve güvenliği için çalışmaya devam edileceğini vurguladı.

Haberin Devamı

Ortahisar ilçesinde küçük yaşta kız çocuğunun cinsel tacize uğraması olayıyla ilgili olarak Trabzon Valiliği resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, olayın failinin tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, "İlimiz Ortahisar ilçesinde meydana gelen taciz olayının faili adli makamlarca tutuklanmış, iş akdi çalıştığı belediye tarafından feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadeleri yer aldı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Başsavcılığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Ortahisar ilçesinde 29 Ekim'de meydana gelen kız çocuğuna yönelik cinsel istismar olayı ile ilgili bazı basın ve yayın organlarında çıkan haberlerde gözaltına alınan şüphelinin serbest bırakıldığı, internette yayınlanan görüntüler ve sosyal medyadaki tepkiler üzerine yeniden yakalama kararı çıkarıldığı şeklindeki ifadelere yer verildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Olay mahallini gören iş yeri kamerasından elde edilen görüntülerin Başsavcılığa ulaşması üzerine, henüz olay habere konu olmadan 30 Ekim'de şüphelinin gözaltına alınması talimatı verildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

GÖRÜNTÜ VURGUSU

"Sonrasında şüpheli şahsın Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınması sağlanmıştır. Bilahare şüpheli, 31 Ekim günü cinsel istismar suçundan tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna konulmuştur. Dolayısıyla, sosyal medyada yayınlanan olaya ilişkin görüntülerin, Cumhuriyet Savcısı tarafından izlenmesine rağmen, şüphelinin serbest bırakılması söz konusu değildir. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı her daim Trabzon halkının huzur ve güvenliği için çalışmaya devam edecektir."

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!