İstiklal Marşı'nın sadece ilk kıtasını okuttu

Güncelleme Tarihi:

İstiklal Marşının sadece ilk kıtasını okuttu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 15:30

KONYA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperetifi Başkanlık seçimlerinde İstiklal Marşı’nı okutmak kürsüde ayağa kalkan Kooperatifin 6'ncı Bölge Birlik Başkanı Mehmet Arı, ulusal marşın ilk kıtasını üyelerle birlikte sesli okuduktan sonra, “İstiklal Marşı'nın ilk kıtası da okunsa olur” diyerek yarıda kesti.

Arı, tepki üzerine “Hepinizden özür dilerim. İstiklal Marşı'nın ilk kıtası da okunsa olurdu. Tekrar okuyoruz’ diyerek İstiklal Marşı'nın ilk 2 kıtasını yeniden okuttu.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlık seçimleri bu sabah Dedeman Otel'de yapıldı. Başkanlığı yürüten Ali Kılınç ile İbrahim Turgut'un yarıştığı seçimlere yaklaşık 1500 üye katıldı. Divan oluşturulması için üyeler arasında oylama yapılması ardından İstiklal Marşı'nın okunmasına geçildi. Marşı okutmak için kürsüde ayağa kalkan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 6'ncı Bölge Birlik Başkanı Mehmet Arı marşın ilk kıtasını üyelerle birlikte okuduktan sonra “İstiklal Marşı'nın ilk kıtası da okunsa olur” diyerek yarıda kesti ve yerine oturdu.

Salonda bulunan bazı üyelerin İstiklal Marşı’nın yeniden okunmasını istemesi üzerine ayağa kalkan Arı, “Hepinizden özür dilerim. İstiklal Marşı'nın ilk kıtası da okunsa olurdu. Tekrar okuyoruz’ diyerek İstiklal Marşı’nın ilk 2 kıtasını üyelerle birlikte yeniden okudu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!