İstifa muamması

Güncelleme Tarihi:

İstifa muamması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2018 00:42

İKİNCİ Olağanüstü Kurultay’da liste dışında kalan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker’in partisinden istifa ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İddiayı yalanlayan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Milletvekili arkadaşımızla görüştüm. İstifa söz konusu değildir” dedi.

Hürriyet’in parti kaynaklarından edindiği bilgiye göre Şeker, dün İYİ Parti milletvekillerinin olduğu Whatsapp grubuna “veda” niteliği taşıyan bir mesaj gönderdi. Mesajında, “Kader hükmünü icra etti bize de kazaya rıza verip yola revan olmak düştü. Cümleten Allaha ısmarladık. Hoş kalın, hoşça kalın” ifadelerine yer veren Şeker, sonra gruptan ayrıldı. Şeker’in attığı mesajlar, “istifa etti” şeklinde yorumlandı. Koray Aydın, istifanın söz konusu olmadığını, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu açıkladı. İYİ Parti’de önceki gün ise tüm il teşkilatlarının istifası istenirken, yeni isimlerin belirlenmesi için çalışmalar başlatılmıştı. Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve ekibi, yeni isimlerin belirlenmesi için kapsamlı bir çalışma yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!