İşte yol teröristi

Güncelleme Tarihi:

İşte yol teröristi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

22 ölü

Karayolunu cehenneme çevirdi

Uykusuz gecenin sabahı çılgınca hız yapan Yusuf Ünal, yönetimindeki otobüsle refüjü atlayıp karşı yola geçti ve iki aracı daha parçaladı. Cesetler ve yaralılar yollara saçıldı. Karayolu altı saat ulaşıma kapandı

Gaziantep'ten Antalya'ya gelen Akdeniz Seyahat'a ait 34 ETS 55 plakalı otobüsün sürücüsü Yusuf Ünal, Aksu Beldesi'ne 3 kilometre kala yolun kaygan oluşu ve uykusuzluk nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hızla savrulan ve 1 kilometre kayarak orta refüjü aşan otobüs, karşı yöne geçti.

Araçları biçti geçti

Ölüm otobüsü, önce Attaleia Tatil Köyü'nden Belek'e personel götüren Mustafa Kalkan yönetimindeki servis midibüsüne, ardından Mehmet Ali Altındiş yönetimindeki 07 LJ 282 plakalı Manavgat Seyehat'e ait yolcu otobüsüne bindirdi. Her iki araç da, parçalanarak hurdaya döndü.

Savaş meydanına döndü

Yola saçılan insan cesetleri ve yaralıların yardımına yoldan geçen diğer araçların sürücüleri ile yolcular yetişti. 6 ambulansla yaralılar hemen Devlet ve Tıp Fakültesi Hastaneleri'ne götürüldü. Karayolu saatlerce kapandı.

8'DE 8 hatalI

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Veli Çiftçi, otobüs şoförü Yusuf Ünal'ın 8'de 8 hatalı olduğunu söyledi. Akdeniz Seyehat'e ait 34 ETS 55 plakalı otobüsün Alanya'da kayış kırdığını belirten Başsavcı Çiftçi, ‘‘Otobüsün tamiri için Alanya'da 45 dakika uğraşılmış. Şoför, kaybettiği zamanı telafi etmek için aşırı hız yapmış’ dedi.

PARÇALANARAK ÖLDÜLER

Asiye Develi

Yusuf Şatır

Baki Kuş

Mehmet yetkin

Ramazan Şanlı

Halil Ercan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!