İşte Servet'in aşkı

Güncelleme Tarihi:

İşte Servetin aşkı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 00:00

Bir dönem adı Asena'yla anılan ünlü futbolcu Servet'in gerçek aşkı Almanya'da yaşayan yarı İtalyan yarı Ukraynalı manken Alessandra Alore .

Haberin Devamı

İŞTE SERVET'İN BÜYÜK AŞKI ALESSANDRA ALORES

Bir süre önce Asena'yla aşk yaşadığı iddia edilen Galatasaray futbol takımının yıldız futbolcusu Servet Çetin'in yarı İtalyan yarı Ukraynalı bir mankenle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

2003'te Almanya güzeli seçilen geçen yıl da Almanya adına Top Model of  The World Yarışması'nda birincilik ödülü kazanan Alores ile Servet dört yıl önce tanıştı.

Bu süre içinde Servet zaman zaman aşkıyla buluşmak için Almanya'ya gitti zaman zaman da Alores Türkiye'ye geldi. Kartal'da bir gecekondu mahallesinde yetişen Servet Çetin ise aşkı için önce İngilizce öğrendi sonra da Almanca.

İkilinin aşkları aradaki mesafeye rağmen şimdilik sorunsuz ilerliyor.

Geçen mart ayında Türkiye'ye de gelen Alores, ünlü iç giyim firması Victoria Secret'ın mankenlerinden biri. Savaş karşıtı ve gönüllü barış elçisi olan ve yarışmada verdiği barış mesajlarıyla dikkat çeken Alores, 2003 yılında da henüz 20 yaşındayken Miss Germany seçilmişti. Almanca, İtalyanca, Rusça ve İngilizce’yi ana dili gibi konuşan Alores, 91-60-91 vücut ölçülerine sahip…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!