İşte o kavga

Güncelleme Tarihi:

İşte o kavga
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2009 01:00

Atik Berberoğlu'nun, Sema Çelebi'ye yumruk attığı kavgayı Kanal 1 Hey Canlı görüntüledi.

Haberin Devamı

İŞTE OLAYIN FOTOĞRAFLARI

 Olay şöyle gelişti; Bodrum’da düzenlenen bir güzellik yarışmasının jürisinde yer alan Berberoğlu , birinci gelen güzele ödülünü vermek için sahneye çıkarken bir anda kendisini yerde buldu.

Alkollü olduğu gözlenen Atik Berberoğlu, kendisinin birinciye ödül vermek isteyen Sema Çelebi’nin bir arkadaşı tarafından itildiğini iddia ederek Çelebi’nin üzerine yürüyor. Sema Hanım’a hakaret edip yumruk atan Berberoğlu, mekânda bulunanlar tarafından dışarı çıkarılıyor. Gözü moraran Sema Çelebi ve Atik Berberoğlu, soluğu karakolda alıp birbirlerinden davacı oluyorlar.

KİMSEYLE KAVGA ETMEDİM

Bu haberin ardından ulaştığımız Sema Çelebi ise , kesinlikle bir kavganın yaşanmadığını belirterek "  Ben yarışmanın jürisindeydim.  Atik Berberoğlu'da çok alkollüydü. Ben tam elimde hediyeler, ödül vermek için sahneye doğru ilerlerken arkamda bir gürültü oldu. Döndüğümde Atik'i yerde gördüm. Sonra kalkmaya çalışırken tekrar düştüp, kafasınından yaralandı. Yani ortada ne kavga, ne bana atılmış yumruk ne karakola giden var. Atik Berberoğlu'nu yıllardır tanırım. Bizim aramızda bir sorun olmaz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!