İşte Madonna'nın Lola'sı

Güncelleme Tarihi:

İşte Madonnanın Lolası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Madonna, belki de hayatının en huzurlu, en başarılı ve en mutlu dönemini yaşıyor. Geçen yıl çıkardığı son albümü ‘‘Ray of Light’’la eleştirmenlerden tam not alan, pek çok ödül kazanan ve Grammy'nin de en büyük adayı olan Madonna, hayatındaki değişimi kızı Lourdes Maria'ya veya ona seslendiği gibi Lola'ya bağlıyor.

Kızını medyadan uzak tutma kararını bugüne kadar başarıyla uygulayan Madonna, Lola'nın fotoğrafının çekilmesini pek istemiyor. Ancak bu katı kural, Lola'nın özel bir yılbaşı fotoğrafının çekilmesi için yumuşadı. Lola'yı kendi elleriyle bir Hintli kız gibi giydiren Madonna, kızı aracılığıyla hayranlarına ‘‘Huzur, barış ve keyif dolu bir yıl’’ dilediğini söyledi. Madonna'nın kızını Hintli gibi giydirmesinin nedeni de sanatçının son yıllarda Doğu felsefesine duyduğu ilginin giderek artması... Son dönemde Doğu motiflerini müziğine ve giyimine de yansıtan Madonna, bu merakını 2,5 yaşındaki kızına da yansıtıyor.

GENÇ SEVGİLİ BULDU

Eski spor hocası ve kızının babası Carlos Leon'dan, Lola'nın doğumunun hemen ardından ayrılan Madonna, özel hayatında da sakin bir dönem yaşıyor. Bir süredir İngiliz film yapımcısı Andy Bird'le birlikte olan Madonna, yeni yıla da sevgilisi ve kızıyla birlikte girdi. Kendisinden 12 yaş küçük olan sevgilisiyle gazetecilerin önüne çıkmamaya özen gösteren Madonna, şu anda aklında sadece bir sonraki albümünün bulunduğunu belirtiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!