İşte hükümetin basın karnesi

Güncelleme Tarihi:

İşte hükümetin basın karnesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2012 13:40

Hükümet üyeleri arasında “en çok basına çıkanlar” araştırması yapıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan araştırmaya göre; listenin ilk sırasında Başbakan Tayyip Erdoğan var. Listenin en sonunda ise Yılmaz soyadlı iki bakan yer aldı.

/images/100/0x0/55ea65bcf018fbb8f87d456c
Bayraktar’ın, çevre alanında duyarlılık gösteren basın kuruluşlarına çevre beratı takdim töreninde bir grup gazeteciyle sohbetinde açıkladığı liste için bazı bakanların birbirleriyle yarıştığı da öğrenildi.

'YILMAZ'LAR SONUNCU

Erdoğan’ın ardından basında en çok haberi çıkanlar sıralamasında ikinci sırada Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, üçüncü sırada da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç yer aldı. Hakkında en az haber çıktığı için listenin en sonunda Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz yer aldı.

Haberin Devamı

DİNÇER KONJONKTÜREL

Konjonktürel olarak ilk üçe girip çıkan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ise zaman zaman Arınç ile yer değiştiriyor. Örneğin 4+4+4 tartışmaları sırasında Dinçer, ilk üçe girmeyi başardı. Öte yandan kabinedeki bazı bakanların bu listenin üst sıralarına çıkabilmek için basın müşavirlerini ciddi baskı altında tuttuğu ve basın bürolarının bunun için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!