Ä°ÅŸte "en kötü" adayları!

Güncelleme Tarihi:

İşte en kötü adayları
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 26, 2011 10:05

En kötü filmlerin seçildiği Altın Ahududu adayları açıklandı! Bu yıl hangi yüksek bütçeli Hollywood yapımının en kötü film seçileceği ise merak konusu.

Haberin Devamı

Gişeleri fetheden, kitapları milyonlar satan 'Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma' ve fantezi-aksiyon filmi 'Son Hava Bükücü' en kötü film dahil, 9’ar adaylıkla başı çeken filmler oldular.En kötü film dalındaki diğer adaylar arasında, başrolünde Jennifer Aniston’ın oynadığı 'Ödül Peşinde' (The Bounty Hunter), 'Sex and the City 2' ve 'Alacakaranlık' filmlerinin parodisi olmayı hedefleyen 'Vampires Suck' var.

İşte en kötü adayları
Â
İşte en kötü adayları

'Alacakaranlık'ta bir vampirle (Robert Pattinson) kurt adam (Taylor Lautner) arasında kalan genç kızı oynayan Kristen Stewart, en kötü kadın oyuncu dalında aday gösterilirken; Pattinson ve Lautner da en kötü erkek oyuncu dalındaki adaylar arasında yerlerini aldılar.

Haberin Devamı

Kısaca 'Razzies' diye bilinen ödüllerin kurucusu John Wilson, 'Alacakaranlık' filminin kendisiyle dalga geçmeye çalışan 'Vampires Suck' adlı filmden daha komik olduğunu söyledi. Wilson, 'Alacakaranlık'ı çok ciddiye alan hayranları olduğunu ama Altın Ahududu jürisinin bu hayranlar arasında olmadığını belirtti.

İşte en kötü adayları
Â
İşte en kötü adayları
Â
İşte en kötü adayları
Â
İşte en kötü adayları

En kötü kadın oyuncu dalındaki diğer adaylar arasında Jennifer Aniston (The Bounty Hunter), Miley Cyrus (The Last Song), Megan Fox (Jonah Hex) yer alıyor.

 'Sex and the City 2'nin dört başrol oyuncusu bu dalda toplu halde beşinci aday olarak gösterildiler. En kötü erkek oyuncu dalında 'Alacakaranlık'ın iki başrol oyuncusuna 'Gulliver’in Gezileri' ile Jack Black, 'Ödül Peşinde' ile Gerard Butler ve iki filmle (Killers, Valentine’s Day) Ashton Kutcher eşlik ediyor.

SHYAMALAN DA Ä°KÄ° DALDA ADAY

Televizyonda yayınlanan bir çizgi diziden uyarlanan 'Son Hava Bükücü', hava, su, ateş ve toprağı kontrol eden ulusları bir araya getiren genç bir kahramanın öyküsünü anlatıyor. En kötü üç boyutlu film dalında da aday gösterilen 'Son Hava Bükücü'nün yapımcısı M. Night Shyamalan, hem yönetmen hem de senaryo dalında aday gösterildi. Yaklaşık 600 kişinin oy kullandığı bir seçim sonrasında belirlenen Altın Ahududu’lar Oscar’lardan bir gün önce 26 Şubat gecesi açıklanacak.

Haberin Devamı

John Wilson, 30 yıl önce bir Oscar gecesinde arkadaşlarıyla en kötü filmleri seçerek eğlenceli bir gece geçirmiş. O geceden sonra gelenek haline gelen Altın Ahududu bir ödül töreni haline gelmişti. Altın Ahududu, her sene Oscar’dan bir gün önce düzenleniyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!