İşte Claudia'nın gelinliği

Güncelleme Tarihi:

İşte Claudianın gelinliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2002 15:52

Geçen mayıs ayında İngiliz film yapımcısı Matthew Vaughn ile evlenen top model Claudia Schiffer'ın düğün fotoğrafları sonunda basına yansıdı. Fotoğrafları Hello Dergisi yayınladı.

Haberin Devamı

Evleneceği gün gazetecilerden köşe bucak kaçan, battaniyeye sarınmış biçimde nikahın kıyılacağı Saint Geroge Kilisesi'ne giren Claudia Schiffer, tören fotoğraflarını Hello dergisine sattı. Daha sonra çekilen fotografları beğenmeyen manken, uzun bir süre derginin düğün görüntülerini yayınlamasını engellemeye çalıştı. Ancak sonunda Schiffer, Hello dergisi yöneticilerinin ısrarını geri çevirmedi. Böylece top modelin en mutlu gününün görüntüleri tüm dünyaya yansıdı.

Claudia Schiffer ile Matthew Vaughn'ın dini nikahı İngiltere'deki Saint George Katolik Kilisesi'nde kıyıldı. Düğün ise çiftin yeni satın aldığı şatoda yapıldı. Düğüne sadece ailelerini ve yakın dostlarını davet eden çift balayı için de Majorca Adası'na gitti.

Ünlü Alman top modelin gelinliği modacı Valentino'nun imzasını taşıyor. Son derece sade ve şık bir kesimi olan gelinliği 5 metre uzunluğunda bir duvak tamamlıyor. Papatyalarla süslü saçlarını arkaya toplamayı tercih eden Claudia sade makyajıyla da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!