İşte Bond partiden özel fotoğraflar

Güncelleme Tarihi:

İşte Bond partiden özel fotoğraflar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2002 01:58

Geçtiğimiz hafta sonu Kızkulesi'nde, Ömer Karacan'ın Türkiye ve İstanbul'u tanıtmak için verdiği davete, dünyanın ve Türkiye'nin ünlü isimleri katıldı. Bo Derek, Naomi, Chelsea Clinton'ın da davetli olduğu fakat katılamadığı davet, hafta sonu yapılmasına rağmen, hálá konuşuluyor.

Davetli listesindeki ünlü isimlerin, turnede ya da film çekiminde olduğu için geceye katılamadıklarını belirten Ömer Karacan, bu daveti neden verdiğini ise şu sözlerle açıkladı:

‘‘Geceye balıkadam kıyafetiyle katılan Leydi Victoria Hervey, İngiltere'nin en aristokrat ailesinin kızı. Özlem Önal'ın iki yıldır aşk yaşadığı İngiliz işadamı Not Rotchilde davetime özel jet'iyle geldi. Altı saat kaldı ve birlikte geldiği konuklarıyla döndü. Rotchild'ın jetiyle Naomi Campbell'da gelecekti ama geç kaldığı için beklememişler onu. Rotchild, dünyanın üçüncü zengini. Oxford'da okuduğum zamanlardan arkadaşım olan Bill Clinton'un kızı Chealse'nin davetiyesini geçtiğimiz hafta Çırağan Sarayı'nda Türk-Amerikan İşadamları Derneği'nin davetinde konuşmacı olarak katılan Sayın Bill Clinton'a bizzat verdim. Clinton, 'Keşke gelebilsek çok isterim böyle bir ortamdaki davette bulunmayı' dedi. Chelsea, davetiyeyi aldığını ama katılamayacağını e-mail ile bildirdi’ dedi ve şöyle devam etti: ‘Niyetim Türkiye'nin bir mücevher olduğunu göstermekti. Bunu da başardığıma inanıyorum. Çünkü onların gözünde bizler hálá deve sırtında gezen insanlarız. Bu imajın yanlış olduğunu gösterdim. Medyamızda yer alan haberlerdeki gibi başka şeyler için bu partiyi düzenlemedim.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!