İstanbul'un kurtuluşu kutlanacak

Güncelleme Tarihi:

İstanbulun kurtuluşu kutlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2008 13:18

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıl dönümü dolayısıyla yapılacak tören ve kutlamalar sebebiyle 6 Ekim pazartesi günü bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kentin çeşitli yerlerinde yapılacak tören ve etkinlikler kapsamında, pazartesi günü Fatih'teki Vatan Caddesi'nde tören düzenlenecek.

Tören nedeniyle Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan bütün yollar ile Hal Yolu bitimi-E-5 Karayolu Cevizlibağ-Tünel Sapağı'ndan itibaren Vatan Caddesi-Lahor Meydanı'ndan Aksaray Metro İstasyonu'na kadar geliş ve gidiş istikameti, saat 07.00'den tören bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

Bu nedenle D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gelecek sürücüler, Haliç Tüneli- Edirnekapı-Fevzipaşa Bulvarı-Aksaray güzergahını ya da Haliç Tüneli ve Ayvansaray ışıklarından Balat Yolu'nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini, E-80 Karayolu'ndan gelenler Milliyet Gazetesi karşısından TEM yönünü, Sahil Yolu'nu tercik edecek olanlar da sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönünü kullanabilecek.

Fatih'teki hastanelere gelecek olan ambulans ve diğer araç sürücülerinin de Vatan Caddesi yerine sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan ya da Haliç Ekmek önünden Ulubatlı Köprüsü'nü takiben Topkapı Tünel içinden Millet Caddesi'ni, Fatih'ten gelecek olanların da Atatürk Bulvarı-Aksaray-Millet Caddesi güzergahını kullanması gerekecek.

Haberin Devamı

5 EKİM PAZAR GÜNÜ TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR  

Gazi Koşusu dolayısıyla 5 Ekim pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ataköy Olimpiyat Evi önünden başlayacak "7. Uluslararası Gazi Koşusu" sebebiyle pazar günü saat 09.30'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Buna göre;

* Bahçelievler'den Ataköy Varyanttan Ataköy içi gidişler,
* E-5 Karayolu güney yan yoldan Ataköy'e girişler,
* Atatürk Havalimanı C Kapısı-Havuzlu Kavşak istikameti ile Plakçı Işıklar Yeşilköy-Havuzlu Kavşak istikameti,
* Fener Yolu Caddesi başı-Hava Harp Okulu istikameti ve Sahil Kennedy Caddesi'nin bir bölümü kademeli olarak trafiğe kapalı tutulacak.

Bu nedenle özellikle Sahil Kennedy Caddesi'ni kullanacak sürücülerin D-100 Karayolu'na yönelmesi önerildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!