İstanbul'da yılbaşı önlemleri artırıldı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda yılbaşı önlemleri artırıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 13:43

İstanbul Valiliği, yılbaşında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı otogar, toplu taşıma araçları, alışveriş merkezleri ve eğlence yerlerine yönelik gerekli güvenlik önlemlerinin artırıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamı içinde geçirmeleri ve mağdur olmadan ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için otogar, toplu taşıma araçları, alışveriş merkezleri ve eğlence yerlerinde güvenlik tedbirlerinin artırıldığı ifade edildi.

Gece boyunca istihbarata da azami önem verileceği belirtilen açıklamada, zorunlu haller dışında emniyet ve jandarma personeline izin kullandırılmayacağı, trafik, belediye, zabıta ve vergi denetim elemanlarının ekipler halinde denetim ve kontrollerini sıklaştıracağı kaydedildi.
Açıklamada, ayrıca sağlıkla ilgili konularda ve yangın tehlikelerine karşı gerekli tedbirlerin alınacağı, görevlendirilecek ekiplerin her an müdahaleye hazır vaziyette bulundurulacağı, telefon, elektrik, su ve doğalgaz arızalarına karşı da ilgili kurumlarca oluşturulan ekiplerin görev yapacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!