İstanbul’da yarın 8 ilçede elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da yarın 8 ilçede elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 13:26

İstanbul’un Ataşehir, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçelerinde, yarın elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 1 Mart Salı (yarın) günü, yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 8 ilçede belli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı.

AVRUPA YAKASINDA 6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

BEDAŞ’ın açıklamasına göre; Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı bölgeleri, Salı (yarın) günü, elektrik kesintisi yaşanacak.

Bahçelievler’deki bakım onarım çalışması dolayısıyla, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Kocasinan_Merkez Mahallesi, Erguvan ve Koçyiğitler sokakları, Mimar Sinan Caddesi’nde elektrik olmayacak.

Beşiktaş’taki bakım onarım çalışması nedeniyle, 08.30 ile 11.30 saatleri arasında Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi, Kaçar, Fenerli Hristo, Tepecik Yolu ve Altay sokakları, 10.00 ile 12.30 saatleri arasında Akat Mahallesi, Sedef, Irmak, Meşe, Kiraz, Kardelen ve Eren sokaklarına, Cumhuriyet ve Zeytinoğlu caddelerine,  11.00 ile 13.30 saatleri arasında Akat Mahallesi, Necati Cumalı Sokak, 12.00 ile 14.30 saatleri arasında Akat Mahallesi, Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu ve Cebeci caddelerine enerji verilemeyecek.

Haberin Devamı

Beyoğlu’ndaki yatırım çalışması sebebiyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Gümüşsuyu Mahallesi, Cumhuriyet ve Mete caddeleri Kocatepe Mahallesi, Cumhuriyet, Lamartin ve Aydede caddeleri elektrik alamayacak.

Fatih’teki yatırım ve bakım onarım çalışmaları kapsamında 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Seyyid Ömer Mahallesi, Ziya Gökalp Sokak, Seyyid Ömer Mahallesi, Cevdetpaşa Caddesi, 01.00 ile 07.30 saatleri arasında Sümbül Efendi, Molla Gürani, Şehremini, Aksaray, Seyyid Ömer, Silivrikapı, Haseki Sultan, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa ve Yedikule mahallelerine elektrik kesintisi uygulanacak.

Sarıyer’deki yatırım çalışması dolayısıyla, 08.00 ile 19.00 saatleri arasında Emirgan Mahallesi, Sakıp Sabancı ve Koru caddelerine, Doğru Muvakkithane, Mektep, Hamam, Emirgan Çeşmesi, Akasya, Ata Olgaç, Sığırcık, Avni Gündüz ve Şehit Ömer Sadık sokaklarında elektrik kesilecek.

Haberin Devamı

Zeytinburnu’ndaki yatırım çalışması nedeniyle 08.00 ile 20.00 saatleri arasında Maltepe Mahallesi, Fazılpaşa ve Gümüşsuyu caddelerinde kesinti yaşanacak.

ANADOLU YAKASINDA 2 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

AYEDAŞ’ın açıklamasına göre; Ataşehir ve Kadıköy ilçelerinin bazı bölgelerinde, yarın elektrik kesintisi yaşanacak.

Ataşehir'de 01.00 ile 07.00 saatleri arasında İçerenköy Mahallesi, Çayır Sokak’ta elektrik kesintisi yaşanacak.

Kadıköy'de 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Feneryolu Mahallesi, Fenerli Ahmet, Erdoğdu, Feneryolu, Dr. Muhit Tümerkan, Kızıltoprak İstasyon ve Celal Turşucu sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!