İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 12:36

Atatürk Hava Limanı ve Başakşehir'de yapılan operasyonlarda, 103 kilo eroin ile 14 kilo kokain ele geçirildi. Olayla ilgili ikisi yabancı uyruklu altı kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik beş aydan beri sürdürdükleri teknik ve fiziki takibin ardından Başakşehir Sanayi Sitesi'nde takibe aldıkları bir kamyona operasyon düzenleyerek, sürücüsü Muzaffer B, kardeşi Yüksel B, M. Tahir A. ve Ferhat A'yı gözaltına aldı.

Kamyonun kasasında 'Barbi' ve ' Bingo' adlı narkotik köpekleriyle yapılan aramada, tahtalar arasına gizlenmiş, kadın çorapları içerisinde 405 paket halinde 103 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlıların yurt dışından elde ettikleri eroini, Avrupa ülkelerine pazarlamak istediklerini söyledikleri belirtildi. Şubede işlemleri tamamlanan dört kişi adliyeye sevk edildi.

14 KİLO KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde de Brezilya'dan gelen Nijerya uyruklu C.S. ve B.Y.E adlı iki kişinin durumundan şüphelenen narkotik polisi, bu kişileri gözaltına alarak, yanlarında taşıdıkları çantada arama yaptı.

Çantada bulunan elektronik bir cihaz içerisine yerleştirilmiş paketler halinde 14 kilo kokain ele geçirildi. Zanlıların ele geçirilen kokaini İstanbul'da, kullanıcılara pazarlamak istediklerini söyledikleri belirtildi.

Narkotik Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen iki kişinin tutuklandığı bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!